EeStairs + Kantoren

Bij kantoorprojecten wordt steeds meer de nadruk gelegd op het plaatsen van karakteristieke trappen vanwege hun gunstige architectonische en sociale effecten. In ambitieuze kantoorontwerpen zijn kenmerkende trappen vaak het visueel meest opwindende element.

EeStairs helpt architecten en aannemers om deze voordelen te maximaliseren dankzij onze gedetailleerde kennis van ontwerp-, engineering- en installatieprocessen. Een gecoördineerde, detailbewuste aanpak is de sleutel. Ons in-house engineeringteam voegt waarde toe aan kantoorprojecten door vanaf de vroege ontwerpfase nauw samen te werken met de architect, constructeur en aannemer.

Wij ervaren regelmatig uitdagende trapconfiguraties en situaties met betrekking tot de gastconstructie, en wij helpen mogelijke ontwerpcomplicaties op te helderen - wat ervoor zorgt dat onze eigen vakkundige installatieteams zelfs de meest architectonisch avontuurlijke trappen op tijd en binnen het budget leveren.

Onze casestudies voor de kantoorsector laten zien hoe EeStairs zelfs de meest complexe trappenontwerpen voor kantoren moeiteloos laten verlopen.

Op zoek naar een stille kantoortrap? Ontdek NextGen by EeStairs.

Bekijk NextGen™