Architecten + EeStairs

EeStairs helpt architecten bij het volledig tot uitdrukking brengen van hun ontwerpvisies om een maximale architectonische en esthetische impact te bereiken. EeStairs is een innovatief bedrijf op het gebied van het hoogste niveau trappen en balustrades en onze in-house engineering begrijpen de taal van een bijzonder ontwerp waar het juist gaat om de detaillering. Wij werken samen met grote internationale architectenbureaus, zoals Zaha Hadid Architects, AHMM, Gensler en UN Studio, en met vele ambitieuze en succesvolle kleinere ontwerpbureaus.

“De houten vloer volgt de rondingen van het atrium en refereert aan de jaarringen van een boom. De houtlijnen lopen naadloos door en vormen een prachtig contrast met de strakke stalen witte atriumtrappen van EeStairs. Een unieke combinatie.” — Paul de Ruiter

De ‘Ee’
De ‘Ee’ in EeStairs staat voor ‘Exponent of Excellence’, en daarom communiceren wij met architecten en bestekschrijvers tijdens het gehele ontwerpproces – bijvoorbeeld door te helpen bij het verduidelijken van kritische geometrieën en de bouwbaarheid, door te helpen bij de materiaalkeuze en door ervoor te zorgen dat de ontwerpen van speciale trappen voldoen aan de wettelijke bouw- en gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Wij ondersteunen regelmatig ontwerpers met CPD-sessies over trappen en balustrades. Als u een rondleiding wilt, of een CPD-evenement in Europa of het VK wilt organiseren, neem dan contact met ons op.

Bezoek Ons