The Bank, Amsterdam [NL]

EeStairs + Cushman & Wakefield

Als je de ontvangstruimte van dit kantoor in Amsterdam binnenloopt, zie je het belangrijkste ontwerpmotief, cirkels, duidelijk terug in de verlichting en de spiraalvormige trap die door EeStairs is gemaakt. Er is ook een mooie wisselwerking tussen de houten wand, de plafonddelen en de eiken treden en stootborden van de trap.

Nauwkeurige oppervlakken en randen waren belangrijk voor onze klant, Cushman & Wakefield, en vooral in de trap, die het meest in het oog springende object in de ruimte is. Wij ontwikkelden het gedetailleerde ontwerp en het esthetische resultaat is, naar onze mening, uitstekend. Onze installateurs hebben de trap in vier delen naar de bouwplaats gebracht en vervolgens weer gemonteerd, zonder enige fout in het oppervlak of de geometrie.

Opvallend is dat de verlichte opening tussen de randen van de trap en de balustrades een constante breedte heeft, waardoor het grafische contrast met de rondingen wordt benadrukt. En zoals altijd garandeert de EeSoffit by EeStairs® een perfecte geometrie, gladheid en randen waar hij aansluit op de balustrades.

Fotografie Hans Morren

Meer Projecten

Friedland, Paris [FR]

Project bekijken

Stedin, Goes [NL]

Project bekijken