Vestigingen

EeStairs heeft drie operationele centra: het hoofdkantoor en productiecomplex van EeStairs in Barneveld in Nederland, een kantoor en fabriek in Brantford, Ontario, 100 km van de Amerikaanse grens, en een ontwerp- en verkoopkantoor in Eastbourne in het Verenigd Koninkrijk.

De fysieke kwaliteit en prestaties van onze trappen zijn een primaire zorg, en daarom hebben we een intern team van ingenieurs, technologen en ambachtslieden. Ons ontwerpteam werkt nauw samen met de klanten om de originele ontwerpen uit te werken tot en met de definitieve ontwerpdetails en de technische en bouwkundige goedkeuringen. In Europa spelen ook onze verkoopteams een belangrijke rol, zij volgen de projecten van begin tot eind op.

Onze productiefaciliteiten maken gebruik van apparatuur van hoge kwaliteit en onze fabrikanten zijn verdeeld in gespecialiseerde teams – degenen die de metalen trapelementen maken en degenen die de houten elementen produceren. Glazen trap- en balkonbalustrades worden geplaatst door onze teams van installateurs, en houten balustrades worden gemaakt en voorgemonteerd in onze trappenfabrieken.

Deze in-house expertise komt ten goede aan onze internationale klanten, die op elk moment van het proces elk aspect van het ontwerp of de fabricage van een trap rechtstreeks met EeStairs kunnen bespreken, in plaats van met verschillende adviseurs te moeten werken.

Onze faciliteiten en ontwerpondersteuning zorgen ervoor dat de ontwerpen en engineering van de trappen volledig gedetailleerd zijn, nauwkeurig worden uitgevoerd in onze fabrieken en veilig worden geïnstalleerd door onze eigen ervaren teams ter plaatse.