Trappen

Een EeStairs® trap geeft een ruimte een bijzondere uitstraling. Exclusief, als kroon op het interieur. Trappenfabriek EeStairs zoekt naar het ontwerp dat zowel past in de omgeving en het imago en de wensen van de opdrachtgever. Dat doen we op basis van creativiteit, expertise en ervaring, zonder de functie van een trap uit het oog te verliezen. De meest eenvoudige trappen zijn de steektrap en de spiltrap.

Als hoofdtrap voert EeStairs de steektrap en de spiltrap vaak uit als stalen modellen, met bijvoorbeeld houten treden. Dat levert een trap op die gebruiksgemak voorop stelt, zonder dat dit ten koste gaat van een mooie uitstraling. Gaat u liever voor een van onze exclusieve trappen? Wenteltrappen in combinatie met RVS, natuursteen of glas zijn daar een prachtig voorbeeld van. Bekijk onze collectie EeStairs® trappen op onze website.

Balustrades

EeStairs® balustrades worden vaak toegepast als onderdeel van een trap. Maar ze horen daar niet per definitie bij. EeStairs ziet een balustrade dan ook vooral als een zelfstandig object. EeStairs heeft vele gepatenteerde balustradesystemen die toepasbaar zijn in veel situaties. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. De meest eenvoudige variant is een rechte balustrade die niet stijgt.

Al kan juist een gebogen balustrade, stijgend langs een trap uw interieur naar een hoger plan tillen. Hetzelfde geldt voor het materiaal. Zo geeft RVS, al dan niet in combinatie met glas, een balustrade een meer exclusieve uitstraling. Uiteraard is ook een uitvoering in gewoon staal mogelijk. Dit is wellicht wat minder bijzonder, maar wel goedkoper. Bekijk onze collectie EeStairs® balustrades op onze website.

Kunstzinnig en zeer veilig

Bekijk dit project »

Italiaans design in Amsterdam

Bekijk dit project »

DNV GL kiest voor ´natuurlijke pracht´

Bekijk dit project »
Toon meer

Mogen wij een boom met u opzetten?

Adopteer een boom voor Malawi »