EeStairs staat binnenkort op de A@W in Brussel op 29 en 30 mei 2024.

Ontdek onze nieuwste innovatie die we daar zullen presenteren: de EeSoffit™. EeStairs heeft het EeSoffit™-systeem ontwikkeld, gebaseerd op vezels, om altijd een naadloze afwerking voor trappen te bieden, zelfs voor trappen met complexe geometrieën en strakke bochten.

Het verkrijgen van dergelijke strakke afwerkingen kan een uitdaging zijn bij traditioneel met de hand vervaardigd stucwerk op platen. EeStairs heeft het EeSoffit™-systeem ontwikkeld op basis van vezels om deze afwerkingen wel altijd naadloze afwerking voor trappen te bieden – zelfs voor trappen met indrukwekkende geometrieën en krappe radiussen.

Deze op kunststof gebaseerde afwerking is stabiel en bestand tegen schommelingen in vochtigheid en temperatuur, waardoor het geschikt is voor verschillende materialen zoals trapbomen en balustrades.

Het is het resultaat van jarenlange ervaring en innovatie bij EeStairs, en we zijn enthousiast om deze innovatie met u te delen op deze beurs. Komt u ons opzoeken en voelen en ervaren wat de EeSoffit™ voor uw projecten zou kunnen toevoegen.

Download de brochure voor meer informatie. U vindt ons op Stand 148.

Neem contact op met Sales Advisor, Mark Geerts van EeStairs BE om een afspraak in te plannen:
+32 15 79 12 20
MG@eestairs.com