Voor deze trap is maar 1 m2 nodig

Blog door TinyFindy

Wanneer je Tiny House uit twee woonlagen bestaat, al is het maar omdat je een slaaploft hebt, dan heb je een trap nodig. Een trap neemt echter relatief veel ruimte in beslag in je kleine huisje. Ruimte die je wellicht liever gebruikt om er een tafel en stoelen neer te zetten, of een normaal formaat keuken te plaatsen. EeStairs heeft speciaal voor gebruik in kleine ruimtes de 1m2™ trap ontwikkeld: een spiltrap die minimale ruimte inneemt.

Kiezen voor een spiltrap

Je denkt misschien: ‘een spiltrap is niet de meest voor de hand liggende keuze in een Tiny House’. Vaak zie je trappen met ingebouwde opbergruimte, zodat de ruimte die de trap inneemt multifunctioneel gebruikt wordt. De spiltrap van EeStairs Nederland bv is echter zo compact dat hij maar één vierkante meter oppervlak inneemt. Dat is minder dan de gemiddelde Tiny House trap met opbergruimte!

Een stijlvol interieur element

Een spiltrap is een statement, een moderne eyecatcher in je interieur waar een bepaalde woonstijl uit spreekt. Heb je een voorkeur voor een licht en open interieur, voor een industriële en strakke look? Wil je daarnaast zo min mogelijk ruimte voor de trap opofferen in je Tiny House? Dan is de 1m2™ trap, die in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar is, echt iets voor jou.

De EeStairs 1m2™ trap is in alle RAL kleuren verkrijgbaar. Je kunt hem dus helemaal laten aansluiten bij de rest van je interieur. Kies ervoor om hem lekker te laten knallen met een primaire kleur, of maak hem zo onopvallend mogelijk door een kleur te kiezen die bijna in de achtergrond wegvalt.

Ook een spiltrap kun je multifunctioneel gebruiken. Aan een spiltrap kun je van alles bevestigen, accenten die de stijl van je interieur versterken. Denk bijvoorbeeld aan een paar mooie hangplanten. In de decembermaand kun je los gaan op kerstversiering en van je spiltrap een moderne kerstboom maken. Of je houdt hem juist lekker strak en sober, de keuze is aan jou.

Klik hier om de 1m2 trap op TinyFindy te bestellen en het volledige artikel te bekijken