1m2™ by EeStairs

Ingenieurs en metaalspecialisten van EeStairs, de internationale specialisten op het gebied van modeltrappen, hebben de 1m2™ ruimtebesparende trap ontworpen en ontwikkeld voor kleine woningen en beperkte ruimtes. Opmerkelijk is dat deze kleine stijlvolle trap slechts 1m2 vloeroppervlak in beslag neemt. Ze bewijzen dat ruimtebesparende trappen een echt aantrekkelijk element in een kamer kunnen zijn.

De EeStairs 1m2™ wenteltrap is met precisie vervaardigd uit staal en heeft een uniek kolom-en-spijl-ontwerp waarbij de kolom lichtjes schuin staat. Dit innovatieve designkenmerk maakt deze trap ruimtebesparend en de ideale trap voor woningen met beperkte ruimtes.

Ruimtebesparende trap voor kleine woningen en beperkte ruimtes

De 1m2™ trap van EeStairs is ideaal voor het 'ontsluiten' van ruimte en hoewel de ruimtebesparende kleine trap zeer compact is, is hij stijlvol en sterk - deze trap kan veilig 300 kg dragen, het equivalent van drie zwaargewicht boksers. En de 1m2™ trappen zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te leveren en te installeren zijn.

Ruimtebesparende trap met EeStairs online configurator

Een belangrijk onderdeel van de 1m2™ ruimtebesparende trap is de gebruiksvriendelijke EeStairs online configurator, die slechts een paar basisspecificaties hoeft in te voeren om onmiddellijk nauwkeurige ontwerpvisualisaties te produceren, plus kosten- en leveringsdetails.

Ontdek ruimtebesparende 1m2™ trappen met behulp van de EeStairs online configurator hier.

Configureer nu uw 1m2™ trap zoals u het wilt!

configurator hier