Een vide met een glazen vloer en glazen deuren. Verder zijn het rolgordijn en hangende plafondspots zichtbaar

TransParancy - Glazen balustrades

Transparant staat voor weids. Voor een gevoel van ruimte, van onbegrensde mogelijkheden. Al die kenmerken komen samen in de EeStairs® TransParancy balustrades. De modellen bestaan voor het grootste deel uit glas. En dat spreekt aan, zo blijkt. Klanten waarderen onze TransParancy balustrades vanwege hun representatieve uiterlijk. We passen ze toe in woningen, winkels en openbare gebouwen.

EeStairs® TransParancy modellen voldoen aan nagenoeg alle regelgeving en kunnen dus overal worden toegepast. Dat betekent dat u volop keuze heeft. Bovendien vormt het glas een prachtige combinatie met zowel hout, staal of RVS. Vooral met dit laatste materiaal krijgt een TransParancy model al snel een exclusieve uitstraling, tegen een relatief aantrekkelijke prijs.

Ontdek onze TransParancy balustrades >>

De EeStairs® TransParancy balustrades

Glas kunnen we harden. Ook als het gebogen of gelaagd is. Het betekent dat EeStairs de TransParancy balustrades in bijna alle vormen kunnen uitvoeren. De modellen zijn zeer transparant, waarbij we het glas kunnen uitvoeren met gekleurde folie, gelaagd giethars of als zeer helder briljant glas. Het maakt onze glazen balustrades tot uitvoeringen die passen in vrijwel elke omgeving.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de TransParancy 1-03? Na de introductie in 2002 groeide dit model al snel uit tot onze meest populaire uitvoering. Niet zo vreemd: Transparancy 1-03 heeft een prima prijs/kwaliteitverhouding, zonder dat dit ook maar enigszins ten koste gaat van het effect op de omgeving. Het principe is vernuftig en doordacht, waardoor het in allerlei materialen en vormen kan worden toegepast.

Gaat u liever voor een minimale uitvoering? Dan is de TransParancy 1-01 GO de balustrade die bij u past. Dit is een volledig glazen model, waarbij constructief glas is toegepast. Hierdoor zijn er zowel horizontaal als verticaal geen zichtlijnen. Deze balustrades zijn ideaal als de omgeving alle aandacht moet krijgen. Indien er bovenop het constructieve glas een handleuning gewenst is, spreken wij van TransParancy 1-01 CB.

Wilt u juist de bevestiging van de balustrades zien? De TransParancy 1-02 CB balustrades zijn met zichtbare RVS knooppunten aan de ondergrond gemonteerd. De TransParancy 1-02 XL trekt deze lijn nog wat verder door en is voorzien van een RVS handleuning.

Met de TransParancy 1-01 XL maakt u van uw glazen balustrade een ware blikvanger. Het glas van dit model is extra hoog en heeft aan de binnenkant een handleuning.

Mocht u overigens denken dat glazen balustrades voor een groot gebouw al snel een hoge investering opleveren, maak dan kennis met het gepatenteerde TransParancy Vista systeem. Met dit systeem is besparing door middel van eenvoudige spijlenhekwerken verleden tijd. Dé oplossing om de uitstraling van glazen balustrades te bewaren! Het Vista systeem is toepasbaar op de TransParancy 1-01 CB en TransParancy 1-01 GO.

Wilt u meer informatie over de EeStairs® TransParancy balustrades? Onze adviseurs vertellen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek graag meer.

Vanaf € 350 p/m*