Het Nederlands overheidsbeleid wil dat meer gebouwen worden ontworpen of hergebruikt, zodat ze mensen aanmoedigen om meer te bewegen. En een voorbeeld is de architectonisch radicale aanpassing van een gebouw uit de jaren 1970 in Den Haag, waar een liftgedeelte met twee niveaus werd vervangen door een elegante ‘schaar'-trap gemaakt door EeStairs.

De dramatische cross-over structuur van de trap heeft helder gedetailleerde glazen balustrades en langsliggers gemaakt met drie lagen staal en geeft een onmiddellijke en uitnodigende boodschap: "Deze trappen zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook erg goed voor u. Kom maar naar boven!"

EeStairs reageerde op de ‘circulaire’ transformatie van de architect van het New Babylon-gebouw door de trappen op de oorspronkelijke structurele basispunten van de lift te monteren. Ze fabriceerden de trappen in een zeer korte doorlooptijd en om te voorkomen dat de dagelijkse winkelactiviteit in de lagere niveaus van het gebouw werd verstoord, installeerde het team van EeStairs de structuur tijdens nachtdiensten.