De trap in de receptie van deze Londense vermogensbeheerder vormde letterlijk een zware uitdaging. De trappen, met een stalen constructie, waren niet alleen breed, maar werden breder bij de tweede overloop en vormden een brug naar kantoren op de tussenverdieping. De trap, met houten treden, glazen balustrades en leuningen van massief hout, is dus extreem zwaar en vereist stalen palen die verborgen zijn in een brons geverfde plaat om de tweede overloop te ondersteunen.

Er was nog een ongewone uitdaging: geen toegang tot de begane grond voor het installatieteam van EeStairs. Wat betekende dat ze moesten improviseren. Hun oplossing was om delen van de trap met het laadperron en de goederenlift het gebouw binnen te brengen en vervolgens de trappen - die waren voorzien van hijsogen - vanaf de bovenverdieping neerwaarts te installeren met behulp van een wendbaar A-frame portaal.

Maar niets van dit structurele 'gegrom' is zichtbaar. In plaats daarvan wordt het oog getrokken door het zorgvuldig op elkaar afgestemde, visueel bevredigende houtfineer op de draagbalken en binnenwelving - de laatste verbergt een sproeisysteem dat aan de onderkant van de trap is aangebracht.