Voor het nieuwe bedrijfsgebouw van het Nederlandse transport- en logistiekbedrijf in Enter had het architectenbureau [naam van het architectenbureau] een buitengewoon idee. De begane grond was een glazen doos, waarin zich de ontvangstruimte bevindt. Dit is nu verbonden met een even buitengewone EeStairs-trap met de kantoorruimte, die de architect / architect naar de eerste verdieping heeft verplaatst.

Deze stalen trap bestaat uit twee slim onderbroken delen: de eerste en zeer brede trap is bedekt met hout en heeft een glazen reling. De tweede trap wordt omlijst door een gelaste witte muur die aan het plafond is opgehangen en een stap tussen de eerste trede en de overloop achterlaat. Op de eerste verdieping past de glazen reling perfect in de geprefabriceerde stalen gleuven.

Bezoekers die de glazen receptie betreden, kunnen genieten van een spectaculair uitzicht. In zijn geheel ziet de trap eruit als een architecturale tentoonstelling in een grote glazen kast.

De precieze afwerking en gedetailleerde afwerking van EeStairs, met zijn asymmetrische patroon van geometrische uitsparingen in de stalen wanden, maken het architecturale contrast tussen hout en glas aan de ene kant en het zwevende witte staal aan de andere kant opvallen ,