EeStairs maakte en installeerde de trap in de receptie van het Tridel Design Centre in Toronto, beheerd door een van Canada's toonaangevende bouwer en ontwikkelaar van flatgebouwen - en zij geloven dat ‘kwaliteit nooit een ongeluk is, het is altijd het resultaat van hoge bedoelingen’.

De visuele Wow-factor van de trap was duidelijk in zijn algemene vorm en in de resolutie van belangrijke details. De twee vluchten, verbonden door een overloop die structureel verbonden is met de hoekwanden van de receptie, zijn gevormd uit dikke met marmer omwikkelde treden die verankerd zijn aan centrale stalen ruggen.

De manier waarop de treden de gelamineerde, ijzerarme glasbalustrades ontmoeten, was van cruciaal belang. EeStairs zorgde ervoor dat de marmeren uiteinden van het loopvlak perfect in het glas kwamen, zodat de bevestigingsbouten de treden stevig in de beglazing zouden 'vergrendelen'. Andere belangrijke details waren even goed opgelost: de precieze lijn van de zwarte zachtstalen leuningen en de kruising van de twee glazen balustrades bij de overloop.