FAQ

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te zien.

Wat is groovEe™?

EeStairs' groovEe™ is een op maat gemaakte glazen balustrade systeem waarbij gelaagd gehard glas wordt geplaatst in voorgevormde betonnen mallen op balkons, terrassen en platforms.

Wat is het esthetische voordeel van deze balustrade?

Bij dit glazen balustradesysteem komen de glaspanelen rechtstreeks uit een veilige, met rubber afgedichte goot in de betonnen basis - zonder dat er bevestigingen of palen nodig zijn.

Waar kan groovEe™ worden gebruikt?

In het interieur en de meeste buitensituaties.

Moeten we rekening houden met een maximale hoogte en positie van de glazen balustrade?

Ja, want als de groovEe™ moderne glasbalustrade in buitensituaties wordt toegepast, zal de hoogte van terrassen of patio's een verhoogde windbelasting krijgen als deze hoog zijn. EeStairs kan u adviseren indien de groovEe™ in hoogbouwsituaties toegepast dient te worden.

Is de groovEe balustrade veilig?

Ja, het eigen ontwerp- en engineeringteam van EeStairs heeft het glazen balustradesysteem ontwikkeld in overleg met bouw- en betonexperts.

Op welk moment in het bouwproces moet ik groovEe™ glazen balustrades specificeren?

Het ideale moment is in de ontwerpfase van het gebouw, zodat de groovEe™-installatie een specifiek element kan worden in het bouw- en inrichtingsschema.

Wat is het proces als ik eenmaal groovEe™ balustrades heb gespecificeerd?

U vertelt EeStairs wie de geprefabriceerde betonnen elementen zal produceren, en wij nemen contact met hen op om de technische uitvoeringsdetails met hen uit te leggen. Vervolgens leveren wij hen de groovEe™ PVC-profielen die de mal vormen voor het geprefabriceerde betonnen basiselement. De glaspanelen worden gemonteerd zodra de betonnen mal is uitgehard.

Wat is de levertijd van het groovEe™ glasbalustradesysteem?

De basismallen kunnen wij normaal gesproken snel uit voorraad leveren. De afgemeten glaspanelen kunnen doorgaans in ongeveer acht weken op de bouwplaats worden afgeleverd.

image description