EeStairs logo Beauty Between Levels
Deze trappen horen in een museum!

We hebben honderden toonaangevende trappen gemaakt. Allemaal hebben ze kwaliteiten die EeStairs tot dé specialist maakt voor architecten en ontwerpers in Europa, Azië en Noord-Amerika. Geometrische precisie. Perfect gladde en naadloze afwerking. Hoogwaardige materialen en verfijnde details. In andere woorden: schoonheid.

 

Soms maken we een trap, en denken we: deze trap is een waar kunstwerk. Het zou volledig op zijn plaats zijn in een designmuseum of kunstgalerie.

 

Trappen zoals deze…

We bekijken het vanuit een andere hoek

Deze trap in het hoofdkantoor van Bata Shoe Company in Ontario, Canada, herinnert ons aan de constructivistische en kubistische kunst van de 20e eeuw. Wij zien deze trap als een beloopbaar en functioneel sculptuur.

 

Bekijk meer

De kunst van patronen

De Cells™ balustrade van deze trap in een woning in Le Havre, Frankrijk, maakt van geometrie een organisch kunstwerk. Het vloeiende patroon is samengesteld uit computer-gegenereerde Voronoi cellen. Ontwerpers kunnen kiezen uit veelhoeken, bubbels en andere soorten cellen – en geen Cells™ balustrade is hetzelfde.

 

Bekijk meer

Een iconische trap voor een iconisch museum

Het V&A Museum in Londen organiseert kunst- en designtentoonstellingen van wereldklasse. De trap voor de Sainsbury Gallery van het museum, ontworpen door A_LA, is letterlijk een tentoonstelling van zowel kunst als design. De complexe geometrie, de mix van materialen en de manier waarop licht en schaduw over de treden, bordessen en balustrades gaan, dragen bij aan het visuele drama van de trap.

 

Bekijk meer

De leunende balustrades van Antwerpen!

We hebben trappen gemaakt van 's werelds meest kunstgevoelige architecten – ook voor niemand minder dan Zaha Hadid Architects, wiens ontwerpideeën hun oorsprong vonden in de vroege Russische moderne kunst. Dus toen de firma ons vroeg om glazen balustrades te maken en te plaatsen in het Havenhuis in Antwerpen, wisten we dat ze ongebruikelijk zouden zijn. Ze zijn het balustrade-equivalent van de leunende toren van Pisa.

 

Bekijk meer

Letterlijk een 'museumtrap'

Voor het populaire Centraal Museum in Utrecht was een verbinding nodig tussen de eerste verdieping en de museumwinkel op de begane grond. Het museum is gevestigd in een voormalige kapel. De trap, gemaakt van lasergesneden plaatstaal, is voorzien van een witte afwerking en houten treden.

 

Bekijk meer

PS: Hier is onze nieuwste kleur voor 2022

We noemen deze unieke poedercoating Bronze Diamond Dust. En zoals u kunt zien op onze 1m2™-trap, is de kleurtint en metaalglans uniek - een supercool designstatement voor 2022.  Deze ongelooflijk compacte, ruimtebesparende trappen zijn een blikvanger, zelfs in de krapste ruimtes.

 

Meer over de 1m2 trap

EeStairs + RenoResto

Dit jaar staat EeStairs op de RenoResto beurs in Gent op 17 en 18 maart 2022! U kunt ons vinden in Hal 8 bij stand RR71. Hier laten we karakteristieke trappen zien met meerdere bijzondere designs in gebouwen uit bijvoorbeeld de negentiende eeuw. De panden hebben vaak bijzondere kenmerken die de architect tijdens het renoveren wil en moet behouden.

 

Meer informatie

Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven