EeStairs logo Beauty Between Levels
'The details are not the details, they make the design'

We hebben honderden trappen gemaakt en geïnstalleerd in Europa, Azië en Noord-Amerika, vele met zeer indrukwekkende vormen. Het zijn meestal de balustrades of de treden die de eerste visuele impact creëren. Maar zoals de Amerikaans ontwerper en architect Charles Eames zei: 'The details are not the details, they make the design'. Het is de detaillering van de leuning die de trap bijzonder maakt.

Mode en trap in perfecte harmonie

De trap die we maakten voor de ultra chique boetiek van Tara Jarmon in Parijs moest net zo stijlvol en perfect gemaakt zijn als de kleding en accessoires er omheen. De glazen balustrades maakten de witgeschilderde leuningen goed zichtbaar en ze volgen de ongewone hoeken van de trapbomen net zo perfect als een design van Tara Jarmon.

 

Bekijk meer

Vier verdiepingen aan vakwerk

De vier verdiepingen tellende trap in het historische Bentinck-gebouw in Den Haag is ongetwijfeld een van de mooiste spiraalvormige trappen die we ooit hebben gemaakt. De geometrische nauwkeurigheid van de buitenste balustrade en de supergladde EeSoffit™ is overduidelijk. Echter wat de geometrie écht accentueert, is de manier waarop de handrails de bovenrand van de houten binnenbalustrade afdekken.

 

Bekijk meer

Een uitsparing als handrail

De ongewone geometrie van deze trap in het Franse hoofdkantoor van Novartis is hoogst origineel. Dat geldt ook voor de perfect bewerkte houten oppervlakken. Wat de geometrie bijzonder maakt, zijn de nauwkeurig uitgewerkte lijnen van de leuning en de detaillering in de buitenste balustrade.

 

Bekijk meer

Warme details in een tophotel

Bij het zien van deze trap in het luxueuze One Blackfriars Hotel in Londen, komt het woord 'warm' in u op. De warme gouden afwerking van de balusters. De warme kleur van de houten treden en stootborden. En het warmste van alles? De prachtig generfde handrails.

 

Bekijk meer

Hoe mooi kan detail zijn?

De appartementen boven het chique winkelcentrum Toison d'Or in Brussel hebben een elegante trap die is ontworpen door een toonaangevend internationaal architectenbureau, UNStudio. Hun oog voor detail is uitstekend - en dat is goed te zien in het ontwerp van de sierlijke Y-vormige balusters die de leuningen ondersteunen.

 

Bekijk meer

Hippe leuningen voor een hippe sfeer

De White Collar Factory is een van de meest trendy bedrijfsgebouwen in Londen - een plek die is ontworpen om werknemers te helpen 'out of the box' te denken. De architect, HLW, creëerden interieurs die een losse, relaxte vibe hebben - dat geldt zelfs voor de trap! Zoals u kunt zien, is het ontwerp van de leuningen een belangrijk onderdeel van dat effect.

 

Bekijk meer

Laten we niet vergeten wie deze leuningen heeft gemaakt!

De leuningen van EeStairs zijn gemaakt door échte vakmensen. Geometrie en details zien er altijd perfect uit op de tekeningen, maar het daadwerkelijk tot leven brengen van deze tekeningen is een kunst op zich.

Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven