EeStairs logo Beauty Between Levels
Uw interieur begint met de trap!
Droomhuizen hebben droomtrappen nodig

EeStairs houdt ervan om in verfijnde, exclusieve interieurs te werken. We hebben honderden interieurtrappen gemaakt en geplaatst. Wanneer de ontwerper of architect de trap meeneemt als groot onderdeel in zijn ontwerp is het resultaat – zoals de volgende voorbeelden laten zien – altijd buitengewoon mooi.

 

Draaien we er omheen?

In dit super stijlvolle appartement in Greenwich Village, New York, wilde architect Robert Kahn een toonaangevende trap die om een pilaar heen wikkelt. Deze trap moest gemaakt worden met een doorlopende stalen balustrade en de treden mochten geen zichtbare aanhechtingspunten hebben. Ondanks dat de trap ‘effortlessly beautiful’ is, moesten we hem met een kraan - en in twee delen - plaatsen.

 

Bekijk meer

Grip hebben in stijl

De balustrade op deze trap in een huis in België is voorzien van onze stalen Cells™ balustrade. Deze Cells™ balustrades worden gemaakt door een uniek geometrisch programma wat voor het open-vloeiende weefpatroon zorgt. De Cells™ zijn niet alleen artistiek; onze cliënten wilde een veilige balustrade met goede grip voor hun (groot)ouders en kinderen. U kunt stellen dat de Cells™ balustrade elegant én veilig is!

 

Bekijk meer

Geschiedenis komt samen met 21e-eeuwse geometrie

Bijsterbosch & Jacobs Architects heeft het historische Carré van Bloemendaal, het eerste psychiatrische ziekenhuis in 1848, omgebouwd tot 44 huizen en appartementen. In één van deze huizen hebben we twee wenteltrappen gemaakt en geplaatst, die een 21e-eeuwse wind door de elegante ruimte laat waaien. De stalen balustrades zijn met uiterste precisie op locatie gelast en de gladde EeSoffit™ legt nadruk op de gebogen geometrie.

 

Bekijk meer

Trappen voor monochrome interieurs

Deze trap, in een luxe maisonette woning in South Kensington, Londen, past perfect bij het monochrome interieurontwerp. De treden en stootborden bestaan uit donker, gelakt hout. Dit geeft een ‘gehaakt’ ritme in de zes trappen die door drie verdiepingen lopen. Een grote uitdaging was om de trappen – in vier delen – door de Franse ramen te krijgen.

 

Bekijk meer

Een nieuwe, ruimtebesparende kijk op interieurs

De eigenaren van dit appartement in Amsterdam hebben een minimalistische stijl, die naar voren komt in het subtiele verschil in kleurgebruik en textuur van de meubels. Onze unieke 1m2™ wenteltrap voegt een nieuwe dimensie toe aan het interieurontwerp en is gepoedercoat in een getextureerde matzwart met een bronzen tint. Deze compacte trappen zijn een ruimtebesparende hit in huizen in onder andere Milaan, Boekarest, Berlijn, Londen, Amsterdam, Kopenhagen en Parijs.

  

Onze AR tool biedt de ervaring om de 1m2™ trap in uw eigen ruimte te bekijken.

 

Klik hier

Laten we ons team ‘achter de schermen’ niet vergeten!

Zoals u misschien gemerkt hebt, zijn trappen zoals deze een grote uitdaging om te plaatsen. Dat is de reden dat we hoogopgeleide EeCrews in Nederland, Engeland en Noord-Amerika hebben. Ze hebben trappen in wolkenkrabbers, winkels, kantoren, commerciële panden en huizen van alle formaten geplaatst. Dit hebben ze gedaan met enorme zorgvuldigheid en precisie – zoals in dit korte filmpje te zien is:

 

Installatie van de trap in het Carré van Bloemendaal:

 

High in the sky | EeStairs

ARCHITECT@Work Parijs

Wij zijn 23 en 24 september te vinden bij ARCHITECT@Work in Parijs!


Meer informatie

Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven