EeStairs logo Beauty Between Levels
In stijl de trap van luxury retail belopen

De meest memorabele winkelervaringen gebeuren niet bij toeval. De inrichting van veel luxe winkels is tot in de kleinste details doordacht, om te verzekeren dat de tentoongestelde producten een onvergetelijke indruk maken. Vaak is een schitterende trap het middelpunt van luxe winkelinterieurs. Naast zijn functionaliteit, levert deze trap een belangrijke bijdrage aan de memorabele ervaring die de winkel mee wilt geven.

Gracieuze inspanning visueel overbracht

In het Time Warner Center in New York wilde de trendy loungewear winkel Lululemon een trap die het idee van elegantie tijdens het sporten zou onderbouwen. We hebben het concept van het ontwerp van BKA Architects omgezet naar nauwkeurige productietekeningen. De belangrijkste elementen van zijn ontwerp zijn de S-vorm van de trap met gebogen open-weave houten balustrades, samen met de verfijnde details zoals gezandstraalde trapbomen, walnoten treden en railing en een binnenbalustrade van gelaagd glas.

 

Bekijk dit project

Deze trap is “a perfect fit”

Schoenenwinkel Shuz by Schmidt had een trap nodig voor hun winkel in Veenendaal. Het antwoord was een witte wenteltrap met glazen balustrade en stenen treden, die perfect matchen met de vloer van de winkel. Het grootste obstakel in het design was om een perfect gladde soffit en trapbomen te creëren om de minimalistische uitstraling van de ruimte te accentueren.

 

Bekijk dit project

Trappen met "Parisian chic"

De boetiek Tara Jarmon ligt op de meest iconische straat van Parijs: de Champs-Élysées. De door EeStairs geplaatste hoofdtrap is zo gepositioneerd dat hij goed te zien is vanaf de straat. Hij maakt een simpel statement: “Kom binnen en geniet van een middagje shoppen, op meer dan één verdieping!”. De trap is bijna geheel wit, zodat hij niet met de kleuren en de details van de kleding concurreert.

 

Bekijk dit project

Een écht elegante vorm

In de Armani winkel in Amsterdam is de trap de definitie van verfijnde elegantie. Hij stijgt in een wenteling en zijn pracht is gecreëerd door slechts drie materialen: De stalen trapbomen en railings, de stenen treden en stootborden en de gebogen, glazen balustrades. Opvallende detaillering is niet nodig, want echte stijl – of het om kleding of trappen gaat – hoeft niet “Kijk naar mij!” te schreeuwen. De trap loopt perfect over in de rest van het interieur.

 

Bekijk dit project

London calling!

Het ontwerp van de kenmerkende trap in de Lacoste winkel in Londen is gedurfd. De architecten, DesignLSM, wilde een monoliete constructie – wij hebben dit aangepakt en een trap van gegoten beton geleverd. De uitdaging was om een manier te vinden om de betonnen onderdelen zo te maken, zodat ze niet te zwaar werden voor het transport of de installatie. We zijn hierin geslaagd door het beton in twee delen te splitsen.

 

Bekijk dit project

Nieuwe tas? Nieuwe trap!

In de Luikse winkel van Longchamp, specialist in luxe lederwaren, heeft EeStairs deze trap geïnstalleerd naar het ongebruikelijke ontwerp van Longchamp in samenwerking met Marcel Boom. De basiskleur wit met een perfect gladde EeSoffit en integrale trapboom is extreem smal. Dit betekend dat de houten treden contrasteren met de trapboom. Het visuele effect dat de randen van de treden creëert is uniek: de verschillende delen van de trap zien er los uit, maar tegelijkertijd passen ze precies in elkaar.

 

Bekijk dit project

Just one more thing!

We hebben honderden trappen als deze van uitzonderlijke kwaliteit geproduceerd en geleverd. Als u het leuk vond om bovenstaande exemplaren te bekijken, nodigen wij u graag uit om ons EeBook te bekijken. U kunt hem online bekijken of een hardcover bestellen.

Vraag hier uw EeBook aan
Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven