EeStairs logo Beauty Between Levels
Wat dacht u van eerst de trap, dan het gebouw?

Het is niet zo'n vreemd idee. Als de trap groot is of een dramatische vorm heeft, kan hij het architecturale middelpunt van een gebouw worden. En soms is het nodig om de trap te installeren voordat het gebouw helemaal af is. In beide gevallen is het eerst de trap, dan het gebouw.


Bijvoorbeeld...

Superzware 'swirl'-trap

In de Samsung Experience Store in Toronto heeft de ellipsvormige stalen trap een ruim 3 meter diepe stalen keerschot dat vanaf het plafond naar beneden valt en zich bij de balustrade voegt - de zwaarste trap die EeStairs in Noord-Amerika heeft gemaakt. Onze eigen installateurs tekenden het uit voor de aannemers en hebben de trap vervolgens met een kraan in secties het gebouw binnen gebracht. Daarna moest de rest van het interieur worden afgemaakt.

Bekijk meer

Trappen + spinnen = een geweldig resultaat!

Bij de One Bank-toren in Canary Wharf, Londen, was de uitdaging letterlijk enorm. Hoe kon EeStairs een zeer zware stalen wenteltrap van drie verdiepingen leveren en installeren in een atrium dat aan de bovenkant smaller werd? De oplossing was om met een torenkraan delen van de trap binnen te brengen op de vijfde verdieping van het gebouw en deze met behulp van takels, pijlers en spinkranen aan de vloerconstructies te bevestigen. De installatie was net zo'n uitdaging als het maken van deze geometrisch perfecte trap.

Bekijk meer

De statement trap van De Eekhoorn

De trap in het hoofdkantoor van De Eekhoorn, een toonaangevende fabrikant van stijlvol eigentijds meubilair, is ontworpen om een groot statement te maken. De trap is gemaakt van staal met een mix van rechte en gebogen delen, treden van 2,5 meter breed en een plaatstalen binnenbalustrade die naadloos overgaat in een balkonbalustrade. De extreem zware trapsegmenten werden ter plaatse geleverd en door EeStairs aan elkaar gelast, zodat de laslijnen niet zichtbaar waren.

Bekijk meer

Glas is de ster in België

De architectuur van het hoofdkantoor van Carglass in Hasselt, België, is indrukwekkend. Maar hier kun u gerust zeggen: eerst de trap, dan het gebouw. Waarom? Omdat Carglass gespecialiseerd is in glas voor voertuigen, en het meest opvallende gebruik van glas in het gebouw is zonder twijfel de trap in de ontvangstruimte. De zwarte glazen balustrades rijzen naadloos op uit zwarte stalen spanten - een perfecte reclame voor Carglass kwaliteit

Bekijk meer

Strakke (maar mooie) aansluiting in Den Haag

De trap in het historische Bentinckhuis in Den Haag ziet er moeiteloos uit - vanuit de kelder spiraalsgewijs zes verdiepingen omhoog, met een zeer strakke binnenste trapboom, maar toch met behoud van de perfecte geometrie. Dit zijn Wow Factor trappen. Maar de installateurs van EeStairs zeiden ook "Wow!" toen ze uitwerkten hoe ze de trap in het gebouw konden krijgen. We maakten de trappen, sneden ze heel precies in tien stukken en hesen ze het atrium in. En daarna hebben we de delen naadloos aan elkaar gelast. Dubbel Wow!

Bekijk meer

Fifty Stairs by EeStairs

De meest gedenkwaardige trappen zijn altijd het resultaat van een uitstekend ontwerp, verfijnde details, verfijnde materialen en een perfecte fysieke uitvoering. Op zijn best is er maar één woord om een trap te beschrijven: mooi.

Bekijk EeBook

Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven