EeStairs logo Beauty Between Levels
Goud, de warme kleur voor 2021

Er is iets heel bijzonders aan de kleur goud. Als je aan een staaf goud denkt, denk je aan de geldwaarde ervan. Maar goud heeft vele andere waarden - vooral zijn esthetische waarde. Daarom kan goud een belangrijke kleur zijn in het interieur, of het ontwerp van belangrijke architectonische kenmerken. Wist u dat goud een van de internationale trendkleuren van 2021 zal zijn? We wisten dit - en we lopen nu al voor op de trend.

Een 1m2 naast de kerstboom? Bekijk de nieuwe AR tool.

Krappe ruimte? Gouden oplossing!

Toen EeStairs bijvoorbeeld zijn unieke trap van 1m2 ontwierp en perfectioneerde, zorgden we ervoor dat de stalen paal en de radiale treden in de fabriek in elke RAL-kleur konden worden afgewerkt, ook in goud. Het is gemakkelijk om je een trap van 1m2 voor te stellen, gepoedercoat in goud, die een krappe hoek verlicht en stijlvol naar boven leidt naar een koel kantoor of een slaapkamer.

Lees meer

Opstaan van een gouden ellips

In Londen heeft onze 'antieke' goudbronzen afwerking van de leuning en balustraderails de elliptische trap in het advocatenkantoor van Bird & Bird een warme visuele en voelbare gravitas gegeven, wat de architectonische kwaliteit van de trap, ontworpen door MCM Architecture, ten goede komt.

Lees meer

Een vleugje glitter in een boetiekhotel

En ook in Londen, in het One Blackfriars Hotel, is de trap naar boven vanaf de receptie, ontworpen door Powerstrip Studio en Simpson Haugh Architects, voorzien van een goudkleurige balustrade. Die kleur, en de glanzende balusters, voegen een extra niveau van visuele stijl toe.

Lees meer

En wat dacht u van menselijk goud?

Geen van deze trapprojecten zou mogelijk zijn zonder de eigen ontwerpers, ingenieurs, constructeurs en installateurs van EeStairs. Wij stellen bescheiden voor dat hun idee├źn, en de kwaliteit van hun werk, een gouden standaard vormen voor onze traptreden.

Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven