EeStairs logo Beauty Between Levels
De kunst van de trap

EeStairs geniet vooral van het maken of ontwerpen van trappen voor klanten die houden van sculpturale trappen met esthetische kwaliteiten. In sommige gevallen kan de vorm, detaillering en bouwkwaliteit bijna als 3D-kunstwerken worden ervaren, zoals deze voorbeelden aantonen.

Spelen in de ruimte

U zou denken dat deze trappen onmogelijk zijn - gewoon een fantasie. Maar niets is minder waar. EeStairs gaf de markante Nederlandse architect Maurice Nio de opdracht om een ongewoon sensuele trap te ontwerpen. We zien dit als een briljant futuristisch kunstwerk.

Het geregistreerde ontwerp, Nio genoemd door EeStairs, bestaat momenteel in de vorm van een zeer sensuele computer-geproduceerde visual. Maar EeStairs in-house ontwerpers, ingenieurs en fabrikanten weten dat deze trap kan worden gebouwd voor elke klant die de ultieme Wow Factor trap wil hebben.

Maurice Nio zegt dat architectuur 'in de ruimte moet spelen'. Wij zijn het eens! Want als trappen in de ruimte spelen, kan het functioneel artistiek worden.

Stap in een wereld van kunst

Toen EeStairs deze stalen en glazen trap maakte en installeerde voor het huis van een kunstliefhebber in Monaco, vormde de dubbele helixvorm een perfect contrast met de abstracte kunstwerken eromheen. De DNA-achtige helix gaat verder langs de bovenverdieping en stijgt naar de volledige hoogte van de kamer, eerder als een sculptuur.

Lees meer

De kunst van Zaha Hadid

De glazen balustrades voor het Havenhuis in Antwerpen zijn ontworpen door wijlen Zaha Hadid, een van de grootste kunstenaars uit de architectuurwereld in de laatste halve eeuw. We wisten dat de onverwachte vormen van haar gebouwen werden geïnspireerd door haar fascinatie voor suprematistische kunst, die verscheen in Rusland in 1915. Het was dus cruciaal dat toen EeStairs deze balustrades maakte, de lijnen, hoeken en details zuiver en nauwkeurig waren.

Lees meer

EeStairs Design Service

EeStairs biedt een compleet pakket aan diensten voor architecten, interieurontwerpers en andere projectleiders. Deze ‘one-stop shop'-benadering heeft honderden hoogwaardig vervaardigde, architectonisch uitstekende trappen opgeleverd. Onze engineering-, ontwerp-, fabricage- en installatieteams werken samen met klanten om het ontwerp te verfijnen tot in de veiligste technische en materiële details. We bieden ook gedetailleerde analyses van ontwerphaalbaarheid, kosten, specificaties en structurele factoren.

Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven