EeStairs logo Beauty Between Levels
Trappen met een natuurlijke touch
Futuristische duurzame trappen

Het montageteam van EeStairs heeft uitzonderlijke ambachtelijke vaardigheden. En dit is vooral duidelijk wanneer ze massief hout of bamboe voorbereiden voor trappen, stootborden of balustrades. Het gecontroleerde vochtgehalte van het hout zorgt ervoor dat het stabiel blijft en de onberispelijk bewerkte afwerkingen benadrukken het echte karakter.

EeStairs + Paul de Ruiter Architects
Krinkels, Breda [NL]

Het hout op de vloer en de traptreden is gelegd om het effect van groeiringen in een boom te creëren. De stalen trapconstructies, met supergladde EeSoffits, werden in twee segmenten geleverd, ter plaatse door EeStairs geïnstalleerd en gespoten.

Bekijk meer
Greenpower Fontwell West Sussex [GB]

Deze visueel opvallende Mindstep-trappen zijn gemaakt van gelamineerd bamboe, een zeer duurzame houtsoort. De vaardigheid van de vakmensen van EeStairs komt tot uiting in de nauwkeurigheid van de golfachtige geometrie en de precieze verticale pin-links tussen de leuning en de balustradepalen.

Bekijk meer
EeStairs + Concrete + Stephen B. Jacobs Group
CitizenM Bowery, New York [US]

Deze spiraalvormige trappen vormen het middelpunt van de receptie van het trendy CitizenM hotel in Bowery, New York. EeStairs paste het houtfineer in combinatie met bamboe treden zeer zorgvuldig toe, schilderde de stalen balustrades zwart en zorgde ervoor dat de zeer kleine straal van de binnenbalustrade geometrisch en structureel nauwkeurig was.

Bekijk meer
EeStairs + Brandes Maselli Architects
Residence, New Jersey [US]

De eigenaren van dit huis in New Jersey in de VS genieten van een buitentrap, gemaakt door EeStairs, die past bij de bekleding van het huis. De architect, Brandes Maselli, ontwierp de trap met dezelfde natuurlijk geroeste COR-TEN stalen bekleding als op het gebouw.

Bekijk meer
EeLab

Het EeStairs Lab is gespecialiseerd in radicale ontwerpinnovaties. In dit geval stelden ze zich een futuristische buisvormige trap voor die twee niveaus met elkaar verbindt in een belvedère met uitzicht op het landschap en een stad. 

Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven