EeStairs logo Beauty Between Levels
De lat hoog leggen?

Wanneer u een kenmerkende trap in een hoog gebouw op- of afloopt, hoe vaak vraagt u zich dan af: hoe hebben ze deze trappen hier binnengekregen? De installatieteams van EeStairs vragen zich dat vaak af - en ze weten precies hoe ze het zouden doen.

 

In New York City en Toronto vonden ze bijvoorbeeld ingenieuze manieren om prachtige, geometrisch complexe trappen te installeren in appartementen en hoge kantoorgebouwen - door in gevel openingen te kruipen en hierdoor de trap naar boven te transporteren. En in een indrukwekkende privéwoning in de exclusieve Bel Air-heuvels met uitzicht op Los Angeles, waar de centrale trap op een bijzondere manier is verhoogd.

 

Maar ook in Europa, waar EeStairs trappen heeft gemaakt en geïnstalleerd in hoge, architectonisch indrukwekkende gebouwen, zoals de woontoren St George’s Wharf met 50 verdiepingen in Londen en de hoogbouw van Rotterdam Port City. We houden ervan om in alle opzichten hoog te mikken.

Orum Road, Bel Air, Los Angeles [US]

De Orum Road Residence is een luxe huis van 18.000 vierkante meter, ontworpen om boven Los Angeles te 'zweven' en een geweldig uitzicht over de stad te creëren.

Zie meer
15 Hudson Yards, New York [US]

De sleutel tot deze trap in de 15 Hudson Yards Tower, New York, was om ervoor te zorgen dat de plaatstalen secties met volledige precisie met elkaar verbonden werden.

Zie meer
Port City, Rotterdam [NL]

Er was een uitgebreid balustradesysteem met meerdere verdiepingen nodig om een ​​grote bestaande trap in de Rotterdamse havenstadtoren te moderniseren.

Zie meer
Capital One, White Collar Factory, London [GB]

Dit kantoor in een van de meest innovatieve commerciële panden van Londen, de White Collar Factory, vereiste een kenmerkende trap die de twee niveaus met elkaar verbindt.

Zie meer
One Bank Street, Canary Wharf, London [GB]

Dit is echt een Wow Factor-trap. De geometrie herinnert aan de sensueel vloeiende vormen van de architectuur van Oscar Niemeyer en is asymmetrisch in plan en doorsnede.

Zie meer
One Blackfriars Hotel, London [GB]

Deze trap, in een stijlvol hotel aan Bankside, Londen, laat zien hoe de structuur van een ogenschijnlijk niet-ondersteunde kenmerktrap kan worden vermomd en geïnstalleerd zodat het oog niet wordt afgeleid van de geometrie en de fijnere architectonische details van de trap.

Zie meer
High In The Sky

Wanneer EeStairs vanaf de buitenkant van een hoog gebouw een trap moet installeren, is dat geen probleem.

Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven