EeStairs logo Beauty Between Levels
Waarom gebruiken we de trap terwijl het sneller is om een ​​roltrap of lift te gebruiken?

In een wereld waar "sneller en gemakkelijker" de standaardmanier is om te bewegen, zijn functietrappen inspirerend, niet alleen architecturaal, maar ook in de manier waarop ze onze omgeving op een langzamere, meer oplettende en nog spannendere manier laten ervaren.

De pure sensualiteit van functietrappen is een ander groot pluspunt. U kunt de oppervlakken aanraken van het glas, staal, beton of hout waarvan ze zijn gemaakt. U bent dicht bij elk onderdeel ervan, dus u ervaart de manier waarop het is ontworpen en gemaakt op een zeer intieme en gedetailleerde manier. U kunt de balustrades met uw handen aanraken. Uw ogen zien de kleine details van oppervlakken en de manier waarop verschillende materialen samenkomen. U voelt de traptreden en landingen onder uw voeten. En bij elke stap verandert uw zicht op het gebouw waarin u zich bevindt.

EeStairs + Heren2 + MVSA
New Babylon, Den Haag [NL]

Een nieuw Nederlands overheidsbeleid wil dat meer gebouwen worden ontworpen of hergebruikt, zodat ze mensen aanmoedigen om meer te bewegen.

 

Zie meer
EeStairs + Quadri Fiore + Jim Clemes
Novartis, Rueil-Malmaison [FR]

De 8-tons trap stijgt in een enkele spiraalvormige curve die vervolgens recht wordt in een lange cantilever die aansluit op het mezzanineniveau.

Zie meer
EeStairs + UN Studio
Centraal Station, Arnhem [NL]

In de grote circulatieroutes van het station voorzag EeStairs het station van robuuste, relatief onopvallende stalen balustrades met ronde doorsnede en dwarsstukken.

Zie meer
Inspirerende projecten
Probeer onze 1m2 Configurator

Maak een 1m2 trap zoals u dat wilt.

Selecteer uw omgeving, kies uw afwerking, voeg de gewenste opties toe, geef de afmetingen aan en bekijk de geconfigureerde trap.

Naar de configurator
EeDNA

Onze processen, methodologie en mensen voldoen aan de hoogste onafhankelijk geaccrediteerde normen. Onze producten en werkwijzen voldoen aan de internationale normen voor kwaliteitsbeheer van ISO 9001 en zijn ook afgestemd op de strenge gezondheids-, veiligheids- en milieueisen van de CE-markering.

Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven