EeStairs logo Beauty Between Levels
In de spotlight: De Podiumtrap

Het trapontwerp naar een hoger niveau brengen.

 

Podiumtrappen, ook wel tribunetrappen genoemd, zijn het perfecte voorbeeld van een multifunctionele trap die mensen tussen niveaus laat bewegen, maar ook communicatie, samenwerking en ontspanning aanmoedigt. Daarnaast ontstaat hierdoor een functionele ruimte onder de trap voor bijvoorbeeld berging.

 

We hebben podiumtrappen ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd op verschillende locaties, van openbare gebouwen met veel bezoekers tot grote kantoorruimtes - inclusief ons eigen hoofdkantoor.

 

Podiumtrappen moeten niet alleen beweging tussen verdiepingen bieden, maar fungeren als echte aandachtspunten in een ruimte die ook mogelijkheden bieden voor een gesprek. En natuurlijk, omdat we trappen ontwerpen met de specifieke vereisten van u of uw klant in gedachten - de kleine details, functies, materialen en vorm van de trap zijn helemaal uw keuze.

EeStairs + RAU,
Eosta, Waddinxveen [NL]

Het duurzame bedrijf uit Waddinxveen is internationaal distributeur van biologische en eerlijke groente. De brede tribunetrap verbindt de trading floor (begane grond) op natuurlijke wijze met de eerste verdieping.

Zie meer
EeStairs + Concrete + Stephen B. Jacobs Group PC,
CitizenM NYC Bowery [US]

Hotelketen CitizenM zocht een blikvanger voor het nieuwe hotel in het belangrijkste touristische gebied van New York. 

 

Dit is een mooi voorbeeld van een multifunctionele tribunetrap.

Zie meer
EeStairs + Gensler,
Edelman Victoria, London [UK]
Uitgelichte projecten

EeStairs + Cranbrook Basements,
Denbigh Close London [GB]

De dubbele trap is voorzien van het unieke cellenbalustrade ontwerp van Cells by EeStairs® met stijlvolle houten treden die het interieur van het huis perfect aanvullen.

Zie meer

EeStairs + Michel Gamard Architecture
Chalet Louibach à Gstaad [CH]

Een prachtige trap met zwevende treden gecombineerd met stijlvolle stalen balustrades wat op elke verdieping herhaald wordt in dit chalet. Dit zorgt ervoor dat de ruimtes op een designvolle manier aan elkaar verbonden zijn.

Zie meer

EeStairs + Op ten Noort Blijdenstein
Westland Infra te Poeldijk [NL]

De trap is ter plekke afgewerkt met hout en bamboe. Deze manier van werken is een stuk efficiënter, verbetert de kwaliteit van het eindproduct en vergemakkelijkt de installatie. Als gevolg van de modernisering profiteren het gebouw en zijn bewoners nu van een meer lichte en open werkomgeving.

Zie meer

EeStairs + RDAI + Gensler
Hermès Vancouver Store [CA]

De nieuwe Hermès-winkel is ontworpen door het Parijse architectuurbureau RDAI in samenwerking met Gensler. De gegoten witte terrazzovoorgevel op twee niveaus domineert nu het drukke kruispunt tussen Burrard en Georgia Street.

Beide niveaus worden verbonden door een trap in eik en glas met treden die "lijken te zweven", aldus Hermès.

Zie meer
Probeer onze nieuwe 1m2 Configurator

Maak een 1m2 trap zoals u dat wilt.

Selecteer uw omgeving, kies uw afwerking, voeg de gewenste opties toe, geef de afmetingen aan en bekijk de geconfigureerde trap.

Naar de configurator
EeStairs DNA

Onze processen, methodes en mensen behalen hoogste internationale standaarden en onze producten en werkzaamheden zijn volledig volgens de CE-markering en ISO 9001

Volg ons op Instagram voor meer projecten
Vragen
Stel een vraag
Tweet Delen Brochure aanvragen
fb tw in pin ig
Deze email is verzonden aan [**email**]
Toon in browser Uitschrijven