EeSoffit by EeStairs

De EeSoffit™ garandeert een perfect naadloze afwerking voor de onderzijde van de trap. Zelfs op trappen met een complexe geometrie, zoals spiraal- of elliptische trappen - wat erg moeilijk en tijdrovend is om te bereiken met stucwerk.

Traditionele, met de hand vervaardigd stucwerk op platen is niet altijd perfect naadloos en is gevoelig voor bewegingen en scheuren of krassen. EeStairs ontwikkelde het EeSoffit™-systeem om absoluut naadloze afwerking voor trappen te leveren - zelfs die met indrukwekkende geometrieën en krappe radiussen.

De EeSoffit™-afwerking op kunststofbasis is stabiel en wordt niet beïnvloed door schommelingen in vochtigheid of temperatuur, en daarom kan EeSoffit™ worden verbonden met trapbomen of balustrades die van verschillende materialen zijn gemaakt. De in de fabriek geprepareerde EeSoffit™-oppervlakken worden ter plaatse aangebracht door EeStairs-installateurs en vormen een uitstekende ondergrond voor verdere afwerking. 

1/12
OZC, Tilburg [NL]
2/12
OZC, Tilburg [NL]
3/12
OZC, Tilburg [NL]
4/12
Apostolisch Genootschap, Rotterdam [NL]
5/12
Apostolisch Genootschap, Rotterdam [NL]
6/12
Apostolisch Genootschap, Rotterdam [NL]
Unieke ronde trap voor Vreugdenhil
7/12
Vreugdenhil HQ, Nijkerk [NL]
8/12
Vreugdenhil HQ, Nijkerk [NL]
9/12
Vreugdenhil HQ, Nijkerk [NL]
Maatwerk trap voor Akzo Nobel
10/12
Akzo Nobel, Amsterdam [NL]
11/12
Akzo Nobel, Amsterdam [NL]
12/12
Akzo Nobel, Amsterdam [NL]

Vier grote voordelen van de EeSoffit™

  • Naadloos en stabiel. EeSoffit™ garandeert een stabiele, geometrisch nauwkeurig trapplafond en kan sneller op trappen worden aangebracht dan met stucwerk.
  • Sterk. In tegenstelling tot pleisterwerk is EeSoffit™ taai en scheurvast en biedt het een consistent oppervlak voor matte en satijnen afwerking.
  • Geen oplosmiddelen. Het EeSoffit™-materiaal is op waterbasis, zonder oplosmiddelen. 

Toepassingen

EeSoffit™ is veelzijdig

Omdat het sterk en uiterst stabiel is, kan de EeSoffit™ voor vrijwel elke trapvorm of -setting worden gebruikt. Daarom heeft EeStairs de EeSoffit™ vervaardigd en gemonteerd op rechte of geometrische trappen in de retail, commerciële en in huiselijke omgevingen.

FAQs
Wat maakt de EeSoffit™ zo sterk en stabiel?

De toplaag bestaat uit een nauwkeurig mengsel van silica, water en hars, dat een harde afwerking oplevert met een bewegingsbereik van slechts 0,3%.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van gips?

Pleisterwerk kan krassen of barsten vertonen en de oppervlakken zijn zelden perfect naadloos - vooral waar de randen andere materialen raken. Dit geldt niet voor EeSoffit™. Bij gebogen trappen zijn de gladheid van het oppervlak en de nauwkeurigheid van de geometrie en de randen van EeSoffit™ zichtbaar superieur aan gipsen trapbekledingen.

Is de EeSoffit™ moeilijk aan te brengen?

Nee, want deze soffits worden in de fabriek door EeStairs voorbereid als onderdeel van ons zorgvuldig gecontroleerde trappenproductie- en installatieproces op locatie.

Welke verven kunnen op de EeSoffit™ worden gebruikt?

Wij kunnen elke gespecificeerde RAL-kleur op de soffits aanbrengen, met behulp van een verscheidenheid aan verfafwerkingen.

Start uw trapproject met EeStairs!

Contact