Exclusieve wenteltrap
Elegante maatwerk trap
Ronde moderne trap

Waar voorheen stucwerk nagenoeg de enige optie was om de onderkant van een trap mee af te werken, heeft EeStairs hier nu een nieuwe revolutionaire afwerking voor uitgevonden: het alternatief heet EeSoffit.

EeStairs maakt trappen in vele vormen, materialen en toepassingen. Ondanks deze verscheidenheid hebben alle EeStairs trappen iets gemeen en dat is het hoge afwerkingsniveau. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en technieken om dit niveau te handhaven en zelfs te verbeteren. Met EeSoffit is ons dat wederom gelukt.

Afwerking van een trap met EeSoffit heeft een luxe uitstraling, zeker wanneer gekozen wordt voor de unieke hoogglans optie. Daarnaast is EeSoffit niet alleen aantrekkelijk uit esthetisch oogpunt, maar heeft het ook vele praktische voordelen.

  • Er is een grote vormvrijheid: trappen met een ingewikkelde, organische vorm zijn met gips uiterst moeilijk te bereiken. Dit is met EeSoffit geen probleem.
  • Met EeSoffit verkrijgt u de juiste vorm met een perfect vlakke ondergrond
  • EeSoffit geeft een harde toplaag, welke prima schoon te maken is
  • Oppervlak is sterk en stabiel en zal niet worden beïnvloed door eventuele vervorming. EeSoffit scheurt dus niet, zoals bij andere opties wel gebeurt (bijv. stucwerk)
  • EeSoffit is makkelijker en sneller te realiseren dan andere afwerkingen. Ook zijn er geen metalen knooppunten meer nodig zoals bij stucwerk
  • Het oppervlak van EeSoffit is geschikt voor coating met speciale verf 2K (Hoogglans), welke een hoge weerstand geeft tegen krassen. Deze weerstand tegen krassen is bij stucwerk veel minder groot, vanwege de zachtere stucwerk basis
  • De luxe uitstraling door middel van de spiegeleffect optie (hoogglans) is niet te bereiken met andere afwerk opties
  • Kortom, met EeSoffit heeft u geen stucwerk meer nodig. Weg met de smeerboel!
Dit veld is nog leeg.
Dit veld is nog leeg.
Dit is geen geldig e-mailadres.
Voer een volledig adres in, bijvoorbeeld:
De Landweer 8
3770 AA Barneveld
Dit is geen geldig adres. Gebruik minimaal twee regels, bijvoorbeeld:

De Landweer 8
3770 AA Barneveld
Dit veld is nog leeg.
Bedankt voor uw aanvraag, we zullen spoedig contact met u opnemen.