Cells by EeStairs

Cells™-trappen, een exclusieve innovatie van EeStairs, combineren kunst en geometrie op een elegante en onverwachte manier. Het organische open weefpatroon van de Cells™ stalen balustrades is afgeleid van computergegenereerde Voroni vlakvullingen, die een vloeiend 'weefpatroon' vormen van lasergesneden stalen cellen.

Daardoor zijn geen twee Cells™-balustrades hetzelfde, zodat elke Cells™-trap uniek is. En de balustrades vormen een sterke geïntegreerde structuur met trapbomen, treden of vloerranden.

Ontwerpers kunnen de dichtheid en vorm van de cellen kiezen - bijvoorbeeld polygonen, bubbelpatronen of een reeks celgroottes om balustrades met een delicaat of monumentaal karakter te produceren.

image description

De voordelen van Cells™-balustrades

  • Vormen. Cells™-balustrades kunnen recht, gebogen, spiraalvormig, elliptisch of asymmetrisch gebogen zijn.
  • Stijlvol. 2 Cells™-balustrades creëren een stijlvol en artistiek effect.
  • Uniek. Het patroon van elke Cells™-balustrade is uniek.

 

1/9
Poincaré, Paris [FR]
2/9
Poincaré, Paris [FR]
3/9
Poincaré, Paris [FR]
4/9
Residence, Le Havre [FR]
5/9
Residence, Le Havre [FR]
6/9
Residence, Le Havre [FR]
7/9
ABC Hotel, Blankenberge [BE]
8/9
ABC Hotel, Blankenberge [BE]
9/9
ABC Hotel, Blankenberge [BE]

Cells™-trappen op maat maken

Cells™-trappen kunnen op dezelfde manier worden aangepast als EeStairs de meer bekende traptypes aanpast. De balustrades van cellenstructuur kunnen naadloos en veilig worden bevestigd aan stalen trapbomen of rechtstreeks aan metalen of houten traptreden of vloerranden.

De stalen balustrades kunnen onregelmatig gevormde veelhoekige cellen of onregelmatige bubbelpatronen hebben, en ze kunnen in elke RAL-kleur worden geverfd of verschillende patineerbehandelingen krijgen. Ontwerpers kunnen ook de grootte van de cellen specificeren - bijvoorbeeld kleinere cellen aan de basis van de balustrade die overgaan in meer open cellen, of een willekeurige reeks van kleine en middelgrote cellen om een meer monumentale balustrade te creëren.

Cells™-trappen kunnen ook worden ontworpen en gemaakt als een 'dubbel-act' met een balustrade van glas, hout of massief metaal aan de ene kant van de treden en een Cells™-balustrade aan de andere kant.

Omdat Cells™-balustrades van staal zijn, kunnen ontwerpers strakkere radiussen op de trapbomen specificeren zonder dat dit ten koste gaat van de sterkte van de trapconstructie als geheel.

FAQs
Kan ik een algemeen type celpatroon specificeren, zoals hoekig of rond?

Ja, EeStairs kan vrijwel elke vorm van Voroni-celpatronen maken.

Wat is de geometrie van Voroni diagrammen?

Voroni diagrammen worden geproduceerd door willekeurig gepositioneerde punten op een vlak waar asymmetrische cellen omheen ontstaan.

Is elke Cells®-balustrade uniek?

Ja, want het celpatroon wordt voor elk project willekeurig gegenereerd.

Waar is de Cells®-balustrade van gemaakt?

De balustrade is gemaakt van staal.

Kan ik elke kleur kiezen?

EeStairs kan elk van de meer dan 200 RAL-kleuren toepassen.

Kunnen de Cells® balustrades gebogen worden?

Ja, en relatief krappe radiussen zijn mogelijk.

De installatie van Cells™-trappen

De installatie van trappen met Cells™-balustrades is eenvoudig en heeft geen extra kosten: ze worden op precies dezelfde manier geïnstalleerd als EeStairs al zijn andere soorten trappen installeert.

Toepassingen

Cells™-trappen zijn ideaal voor interieurs in woningen, bedrijven en kantoren waar de ontwerper of bestekschrijver een trap wil die elegantie, stevigheid en een wow-factor combineert. EeStairs heeft Cells™-trappen gemaakt en geïnstalleerd in stijlvolle woningen in steden als Parijs, Londen en Moskou. In Amsterdam heeft EeStairs een Cells™-kantoortrap met meerdere trappen geïnstalleerd op de luchthaven Schiphol.

De unieke esthetiek van Cells™-balustrades en hun stalen structuur betekent dat ze kunnen worden gebruikt bij de randen van vloeren, zoals de perimeters van atriums, trappenhuizen en patio's om een sterk designstatement te maken.

Start uw trapproject met EeStairs!

Contact