EeStairs-werknemers aan het werk in overall in de werkplaats.
Twee constructiewerkers begeleiden het plaatsen van een wenteltrap in een penthouse met zicht op Londen.
Medewerker is aan het werk en zit op een bureaustoel aan een bureau, met computer, telefoon en toetsenbord.
Montage van een metalen trap
Exterieur van het pand van EeStairs Barneveld, met bedrijfsvrachtwagen en bedrijfsbussen.
(Onderdeel) van een trap wordt met een kraan verplaatst naar een gebouw, voor montage. Blauwe lucht op de achtergrond.
Overzicht van de werkplaats waar een trap door twee kranen wordt verplaatst voor transport, betonnen vloer, tl-verlichting.
Plaatsing van trap door een kraan, op een zanderige grond met daarop pallets en struiken te vinden.
Afgeplakte treden, gestuukt plafond, een ladder staat tegen één van de gestuukte muren, glazen balustrades.
Vervoer van een wenteltrap met op de achtergrond een bedrijfswagen, bedrijfsloods, bomen en struiken.
Constructie van een wenteltrap in de werkplaats, een werknemer last, op de achtergrond een roldeur, lasapparaat en kraan.

EeStairs is ooit begonnen als constructiebedrijf en is nu een innovatieve en ambitieuze trappenfabrikant, met opdrachtgevers over de hele wereld. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, fabriceren en monteren van bijzondere trappen en balustrades in winkels, bedrijven, woningen en zelfs schepen. Doordat wij het hele proces van ontwerp tot productie en plaatsing in eigen hand hebben, kunnen we onze klanten in verschillende fases van hun project van deskundig advies voorzien en het maatwerk leveren waar zij naar op zoek zijn.

Voor het leveren van kwalitatief maatwerk hebben we de beschikking over goede mensen, systemen en middelen. Zo hebben wij een gedreven verkoopteam, creatieve ontwerpers met ruime CAD ervaring, een eigen staal- en houtwerkplaats en uitgebreide installatie mogelijkheden. Onze klanten zijn tevreden over onze toewijding en flexibiliteit, zoals bijvoorbeeld bij het transport en de installatie van trappen in veeleisende situaties. EeStairs is vaak in staat gebleken om grote uitdagingen te overwinnen.

In aanvulling op onze kennis en ervaring zijn wij er trots op dat onze processen, methoden en mensen voldoen aan de hoogste internationale normen. De producten en werkwijzen van EeStairs zijn volledig geaccrediteerd en voldoen zowel aan de CE-markering als aan de ISO 9001-normen. Hiermee kunnen wij onze klanten het vertrouwen geven dat we hen kwaliteit leveren.

Uitdagingen overwinnen

Om een nog beter beeld te schetsen van wat wij doen, geven we voortaan in elk EeNews een kijkje achter de schermen bij EeStairs. We laten graag zien hoe onze producten tot stand komen en voor welke uitdagingen we staan en hoe we deze overwinnen. Potentiële problemen, groot en klein, kunnen voorkomen in verschillende onderdelen van ons bedrijf en in alle fases van een project, van ontwerp tot installatie. We proberen ze te voorkomen waar dat mogelijk is en op te lossen indien dat nodig blijkt. Hoe we dat doen leest u voortaan in ons EeNews.