Houten trap met een witte leuning van celmotief, met daarnaast een vaas, witte gestuukte muur.
Wit celmotief met een witte achtergrond.
Wit celmotief dat dient als handleuning van een houten trap, tegen een wit gestuukte muur.
Wit celmotief bij een houten trap, dat dient als balustrade boven aan de trap en decoratie.

Reeds in het eerste intakegesprek werd duidelijk dat onze klant reeds lang op zoek was naar een geschikte oplossing als balustrade en handregel voor zijn traphal. Zijn wens was eerder een stalen sculptuur dan een standaard verfijnde oplossing in RVS of glas.

Onze standaard design 'Cells' wist wel aan te spreken. Met een eerste budgetindicatie als houvast gaf onze klant EeStairs de 'design opdracht'. Na een bezichtiging ter plaatse ontwierpen we een mini Cells project met 'onrustige lijnen' en 'grillige contouren'. In nauw overleg met onze klant en Mark Geerts van EeStairs BE werden de lijnen nog wat 'ruwer' en 'grilliger' gezet en we spraken af voor start productie.

Tevreden klant

Dat onze klant na uitvoering erg te spreken is over het resultaat valt te lezen in zijn referentie op happybouwen.be:

Onderwerp: Realiseren van trapleuning en balustrade die naast puur functioneel, eveneens een (sobere)eyecatcher moet zijn, in een trappenhal met beperkte oppervlakte.

Zeer tevreden over de samenwerking:

  • Duidelijke communicatie vanaf het eerste contact: we wisten onmiddellijk dat wat we wilden, niet goedkoop zou zijn.
  • Diverse contacten om het ‘idee’ dat wij hadden goed proberen aan te voelen, het vervolgens om te zetten in een realiseerbaar ontwerp/concept en voldoende flexibiliteit om dit bij latere contacten bij te schaven tot dit voor ons quasi volledig benaderde wat we oorspronkelijk voor ogen hadden.
  • Duidelijke prijszetting. Geen verborgen kosten. Geen loze beloftes.
  • Correcte uitvoering van de werken.