Een witte kaft met gestanste letters die de tekst 'Explore the edge between stairs en art' vormen.
Een screenshot van meerdere tekstkaders en afbeeldingen, met daarop onder meer een persoon, balustrades en trappen.
Een screenshot van twee afbeeldingen van een gedraaide spiltrap in een trapgat en voor een metallic wand.

EeStairs brengt het derde EeBook uit

EeStairs is alweer toe aan de derde editie van het EeBook. Het boek vertelt het verhaal van ons bedrijf tot dusver. Inclusief de laatste en meest ambitieuze projecten van de afgelopen tien jaar. Daarnaast bevat deze editie van het EeBook enkele nieuwe features voor designers, architecten en andere specialisten omtrent onze faciliteiten, diensten en activiteiten.

“We zijn erg trots op wat we hebben bereikt”, stelt Cornelis van Vlastuin, creatief directeur van EeStairs. “We hebben een wereldwijde reputatie opgebouwd als bedenker, ontwerper en uitvoerder van fascinerende trappen en laten met dit boek graag zien hoe we dat hebben gedaan.”

“Net als voor onze trappen, hopen we dat voor het EeBook geldt dat het in de smaak valt met pakkend design en kwaliteit. Inspiratie die ertoe leidt de grenzen van design te verkennen: dát is waar het ons om gaat.”

Vandaar dat de laatste editie van het EeBook een witte cover heeft. Gekozen met de intentie om uit te dagen. Met een nieuwe en frisse uitstraling, als bundeling van vele nationale en internationale projecten met daarin wenteltrappen, steektrappen, spiltrappen en zwevende trappen. Geplaatst in woningen, kantoren, het publieke domein en exclusieve omgevingen, over de hele wereld.

EeStairs heeft een passie voor trappen. Voor welk onderdeel dan ook, tijdens elke fase van het proces. Die passie komt duidelijk naar voren in de nieuwe secties van het EeBook. Zo onderstreept de sectie ‘At EeStairs, we co-create’ de kennis en kunde vanaf het eerste concept tot gedetailleerd design. ‘EeStairs at work’ is daarna het haast logische vervolg. Dankzij betrokken vakmensen kan EeStairs trappen produceren en overal plaatsen. In kleine ruimtes, op hoogte, op het water en zelfs ondergronds.

Als ‘Exponent of Excellence’ streeft EeStairs naar het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van de meest fascinerende trappen. Een proces dat is gebundeld in de laatste editie van dit stijlvolle boek.

Nieuwsgierig naar ons EeBook? Stuur ons een e-mail en u ontvangt snel een (digitaal) exemplaar.