Een donkere omgeving waarin het lijkt alsof het EeSoffit materiaal van een wenteltrap een lichtpaarse gloed uitstraalt.
Twee leren stoelen in een kamer met boograam, een open trap, houten vloer en bakstenen muren.
Een tekening van een wenteltrap met dichte balustrades en armleuningen. Ook de balustrades bovenaan zijn getekend.

At EeStairs we co-create

EeStairs gaat telkens voor een trap op maat. Dat betekent dat we vooral zoeken naar een ontwerp dat naar wens is van onze klant. Inmiddels heeft EeStairs al vele projecten mogen ondersteunen door het bieden van hulp bij het ontwerpen of het visualiseren van een aangeleverd ontwerp.

Bij EeStairs hebben we passie voor design. Ons eigen ontwerpteam heeft de nodige ervaring op het gebied van het ontwerpen van trappen en heeft daarom het potentieel om elke trap om te zetten in een buitengewone trap. Onze ontwerpers werken samen met de klant door het verstrekken van ontwerp ondersteuning en het bieden van een specialistisch kijk op uw project. Wij bieden ondersteuning, variërend van de generatie en visualisatie van concepten tot het ontwerpen van details en het geven van input op het fabricage en installatie proces.

CONCEPT GENERATIE

EeStairs introduceert met de design service vanuit de eigen design centers vernieuwende concepten. Niet zo nu en dan, maar met grote regelmaat. Alleen op die manier zorgen we ervoor dat we voortdurend voorop lopen in het creëren van nieuwe, niet eerder bedachte ontwerpen. Zo spelen we in op de laatste trends voor wat betreft trappen en balustrades. Wat denkt u van de ruimtebesparende 1m2 trap, de Cells balustrade of de unieke en revolutionaire oplossing ontwikkeld voor de afwerking van wenteltrappen. Met deze EeSoffit is er een grote vormvrijheid en vanwege de harde toplaag beschadigd de trap veel minder en is de trap goed schoon te maken. Een mooi voorbeeld waar technologie, kennis en creativiteit bij elkaar komen.

VISUALISATIE

Een trapontwerp kan mooi zijn, maar hoe  ziet de trap eruit in de omgeving? EeStairs geeft de klant graag het antwoord met een realistische presentatie gemaakt met de Virtual Stairs Converter. Dankzij deze unieke visualisatie service kunnen wij vooraf een goed beeld geven van de EeStairs® trap. Zo kan het ontwerp in ieder detail vooraf beoordeeld en eventueel bijgesteld worden.

DETAIL ONTWERP

EeStairs heeft de technische know-how, aandacht voor details en focus op kwaliteit die nodig zijn om een ontwerp om te zetten in werkelijkheid. Bij de realisatie van een trapontwerp bieden wij adviesop het gebied van geometrie, materialen en constructie. Klanten profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring en genieten daarom van de zekerheid van een perfect uitgewerkte trap die daarna wordt geproduceerd en geïnstalleerd door onze hoogopgeleide productie en montage medewerkers.

Voor meer info bezoekt u onze website.