De trappen van EeStairs fascineren. Door hun design, hun vorm, hun uitstraling, hun verfijnde details, hun onverwachte materialen en uitdagende constructie. Ze staan in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Onze trappen zijn eyecatchers, boeiende accenten in de architectuur. Maar hoezeer de trappen die we hebben gemaakt ook worden bewonderd, nieuwe projecten vragen om nieuwe trappen, om nieuwe ideeën en andere designs. Trappen waarmee we op een excellente wijze in de klantvraag voorzien en verwachtingen overtreffen. Het is maar goed dat er grenzen zijn. Wat zou je anders moeten verleggen? Welkom in de wereld van EeStairs.

Als projectmanager geef je uitvoering aan de opdracht van de klant. Je neemt daarin de verantwoordelijkheid voor het gehele proces: van begin tot en met het (financiële) eindresultaat.

Een gedetailleerd 3D-ontwerp van een EeStairs-product. Dat creëer je als Design Engineer. Je doet dat op basis van interne informatie (opdrachtbevestiging en/of visualisatie) en informatie van de klant (bestek en/of tekeningen). Dit is inclusief de werkvoorbereiding voor de daadwerkelijke productie ervan. Naast het ontwerp stem je ook graag af met de klant en/of met collega’s. Want je gaat voor het beste eindresultaat.

Bekijk het complete profiel hier

Voor inhoudelijke vragen en sollicitatie kun je contact leggen met Dianne Mulder (dm@eestairs.com, 0342-405700).