Glazen traptreden in een hal met plafondverlichting en een hanglamp in de vorm van een pluizenbol.
Een open glazen wenteltrap op een parketvloer, dicht bij hanglampen en een natuurstenen bar met houten blad.
Een open glazen steektrap op een marmeren vloer in een hal met houten balken en een plantenpot.

Exclusiviteit met glazen trappen

Wanneer klanten bij EeStairs terugkomen, is dat voor ons een compliment en een bevestiging dat wij een betrouwbare partner zijn. Voor grote projecten zoals een (hoofd)kantoor, maar ook voor projecten in winkels, openbare gebouwen of woningen. EeStairs beschikt over specialistische kennis en ervaring bij de ontwikkeling van trappen. Deze realiseren wij in veel verschillende soorten materialen, zoals bijvoorbeeld glas.

EeStairs glazen trappen geven een sfeer van exclusiviteit en elegantie aan elke locatie. Of ze nu geplaatst worden in een commerciële of industriële omgeving of in een modern huiselijk interieur; de slanke look en de strakke lijnen van de glazen treden zorgen voor een overweldigende indruk. Het glas pakt daarnaast prachtig uit in combinatie met andere materialen. Dat maakt van elke EeStairs® glazen trap een ware eyecatcher.

Dankzij de EeStairs® LongLast oplossing zijn de glazen treden slijtvast, duurzaam en veilig. Bovendien bezorgt het diffuse oppervlak vrouwen de nodige privacy. EeStairs kan de glazen trappen in alle vormen uitvoeren. Bijvoorbeeld als hoofdtrap, of als exclusieve trap. Dankzij de transparante eigenschappen van glas is het mogelijk een afbeelding of logo in de treden of het bordes te verwerken, net als verlichting. LED-lampjes versterken het unieke karakter van elk design. Stijlvol en gedurfd.