Balustrades met celmotief op een dakverdieping met houten vloer en houten balken, glazen vloerplaten en een deur.
Een woning met houten vloer en houten balken, een wenteltrap, een balustrade met celmotief en een doorkijk.
Een wenteltrap voor een nis en naast een glazen pui met uitzicht op gras en zee.

Helical Cells™

EeStairs® heeft recent dit bijzondere Cells™ ontwerp voorgesteld voor een omgebouwde, Eco-vriendelijke schuur in het hart van Engeland. De Cells™ trap is in een hoek geplaatst, met twee muren als structurele bevestigingspunten voor de sierlijk gebogen traptreden. Vanwege de "100mm sphere" regel, zijn de cellen van de balustrade veel kleiner dan gebruikelijk om te kunnen voldoen aan de regelgeving.

De trap leidt naar brug, welke een verbinding vormt tussen de twee uiteinden van de schuur. De oorspronkelijke brug was samengesteld uit zeer grote eiken balken. Deze brug kwam goed overeen met de omgeving, maar voegde een groot estetisch gewicht toe aan de anders zo fantastisch mooie, hoge ruimte. De nieuwe brug is voorzien van een slanke, stalen constructie voorzien van EeSoffit™ afwerking, welke de visuele impact van de constructie verzacht. Door de gebogen geometrie, glazen vloer en Cells™ balustrade zorgt de brug voor een prachtige open ruimte en creëert het een indrukwekkend beeld voor diegenen die het huis binnentreden.

Alsof dat nog niet genoeg was: de Cells™ balustrade is daarnaast ook voorzien van een handregel met geïntegreerde LED verlichting. Met deze verlichting zullen de trap en de brug na zonsondergang een adembenemend gezicht zijn.