Een kantoorruimte met banken en fauteuils, een glazen pui, een wenteltrap en zicht op auto's.
Een kantoorruimte met banken en fauteuils, een glazen pui, een wenteltrap en zicht op auto's.
Een balustrade met celmotief op een etage met een vloer met tapijttegels, vlakke deur en gestuukt plafond.

Creative by EeStairs

Hier bij EeStairs houden we van ontwerpen. Door te verkennen, te proberen en te ontwikkelen. En net wanneer we denken dat een ontwerp klaar is, blijkt dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. Zo ook met onze Cells by EeStairs®.

Mogelijkheden ontstaan vaak bij het oplossen van een probleem. Zo wilden we voor een trap in een kantoorpand het tussenbordes zoveel mogelijk verbergen. Waarom? Een trap is het mooist als deze in een stijgende lijn van begin tot eind doorloopt. Met een tussenbordes wordt deze stijgende lijn onderbroken. Dit heeft enorme invloed op hoe de trap en vooral de balustrade eruit ziet. Zeker bij trappen die niet recht lopen, zoals wenteltrappen en spiltrappen.

Voor deze trap hebben we de bovenste en onderste lijnen van de balustrade samengevoegd om de onderbreking kwijt te raken en vloeiende lijnen te creëren. Deze werkwijze dwong ons ertoe om iets anders te proberen met onze Cells balustrade. In plaats van Cells over de hele balustrade toe te passen hebben we geprobeerd om deze alleen in de bovenste helft van de panelen te gebruiken. Dit heeft geleid tot een balustrade dat ons doet denken aan een landschap. Iets wat we echt heel cool vinden.

Wilt u ook deel uitmaken van het creatieve proces van EeStairs? Neem dan contact met ons op over uw project en laten we samen verder brainstormen!