Een RVS spiltrap in een appartement in Parijs, met naast wit gestuukte muren ook Velux ramen.
Een RVS spiltrap in een appartement in Parijs, dat naast een laminaatvloer ook zicht op Parijs heeft.
Zwarte en grijze letters in een foto van een appartement met laminaatvloer, dakramen en een glazen balustrade.

Service by EeStairs

Voor projecten waar esthetiek en topkwaliteit een hoge prioriteit hebben bent u bij EeStairs aan het goede adres. Zo konden we van waarde zijn bij een project in een gebouw, gelegen in het hart van de “Gouden Driehoek” in Parijs.

De opdrachtgever voor dit project was op zoek naar een manier om zijn toekomstige appartement op de 5e verdieping aan te laten sluiten op een loft-achtige ruimte op de 6e verdieping. Het doel was om een trap te plaatsen die zo min mogelijk ruimte in beslag zou nemen, gezien de kleine oppervlaktes van deze verdiepingen. Daarnaast wilde de opdrachtgever een tussenverdieping aanbrengen op de 6e verdieping, zodat hij via diverse Velux® ramen van het uitzicht van Parijs en de Eiffeltoren zou kunnen genieten. Boven elkaar geplaatste spiltrappen bleken hier de beste oplossing.

De ruimtes in het appartement waren vrij donker. Om maximaal van het binnenkomende daglicht gebruik te kunnen maken, werd besloten om bordessen en traptreden uit te voeren in glas. Ondanks het comfortabele budget van de opdrachtgever, was het echter niet mogelijk om de trappen ook nog te voorzien van glazen balustrades. Om toch een trap te realiseren die modern en chique is, heeft EeStairs voorgesteld om een FlatRhythm 2-01 balustrade toe te passen. Deze balustrade van RVS is strak, modern, transparant en kan prachtig gecombineerd worden met glas.

De opdrachtgever en de architect waren erg tevreden over het eindresultaat en de professionaliteit van EeStairs gedurende het hele project: “EeStairs levert een TurnKey service, zodat wij ons niet met elke stap in het proces bezig hoeven te houden. Ze begeleiden het gehele traject van ontwerp tot installatie, voor zowel de trappen als de balustrades.”