Een steektrap omgeven door een gestuukte kokervorm, op een donkere houten vloer en bij een rij ramen.
Een wenteltrap met balustrades in een hal met laminaatvloer, pilaren, dubbele deur en wit gestuukte muren.
Een kwartstrap met glazen treden en glazen balustrades, op een donkere gietvloer bij een granieten wand.
Een houten steektrap, boven een rij keien in een hal met natuurstenen vloer en hoge ramen.

Een trap wekt fascinatie op. Bewondering, als perfecte combinatie van functionaliteit en design. Explore the edge between Stairs and Art. Met Concepts by EeStairs.

EeStairs introduceert met regelmaat vernieuwende concepten vanuit eigen design centers. Op deze manier proberen we voorop te lopen in het creëren van nieuwe, niet eerder bedachte ontwerpen. Met deze ontwerpen willen we trapliefhebbers zoals u laten zien wat nu en in de toekomst mogelijk is.

Design Service

Voor een oplossing op maat kunt u van de EeStairs Design Service gebruikmaken, als  particulier, architect of projectontwikkelaar. EeStairs heeft de creativiteit en kennis om binnen uw wensen en budget een oplossing op maat te bieden.

Visualisatie Service

Creativiteit speelt een belangrijke rol, net als inlevingsvermogen. We gaan niet aan de slag voordat we een goed beeld hebben van uw wensen. Maar EeStairs gaat verder.

Met de Virtual Stairs Converter wordt de trap inclusief de ruimte er omheen gevisualiseerd. Met deze levensechte visualisatie krijgt u een compleet beeld van de toekomstige situatie en een goede indruk van het effect van de EeStairs® trap. Zo kunt u bepalen of het ontwerp inderdaad het juiste gevoel en de gewenste emotie oproept.

EeDesign

Benieuwd naar onze EeStairs ontwerpen? Neemt u dan ook eens een kijkje op www.eedesign.co.uk. En wellicht zit uw toekomstige trap er wel tussen.