Een wenteltrap met EeSoffit onderkant en glazen balustrades in een hal met rode loper en rode gordijnen.
Een wenteltrap in een hal met orchideeën, een gietvloer, glazen pui en bakstenen muur met schilderij.
Een wenteltrap met EeSoffit onderkant en glazen balustrade met RVS handregel, langs een wit gestuukte muur.

Nieuw by EeStairs: EeSoffit

Wegens overweldigend succes is EeStairs hard bezig om de productiecapaciteit te vergroten om binnen afzienbare tijd te kunnen voldoen aan de grote vraag naar onze nieuwste uitvinding. Waar voorheen stucwerk nagenoeg de enige optie was om de onderkant van een trap mee af te werken, heeft EeStairs hier nu een nieuwe revolutionaire afwerking voor uitgevonden: het alternatief heet EeSoffit.

EeStairs maakt trappen in vele vormen, materialen en toepassingen. Ondanks deze verscheidenheid hebben alle EeStairs trappen iets gemeen en dat is het hoge afwerkingsniveau. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en technieken om dit niveau te handhaven en zelfs te verbeteren. Met EeSoffit  is ons dat wederom gelukt.

Afwerking van een trap met EeSoffit heeft een luxe uitstraling, zeker wanneer gekozen wordt voor de unieke hoogglans optie. Daarnaast is EeSoffit niet alleen aantrekkelijk uit esthetisch oogpunt, maar heeft het ook vele praktische voordelen.

Voordelen van EeSoffit:

 • Er is een grote vormvrijheid: trappen met een ingewikkelde, organische vorm zijn met gips uiterst moeilijk te bereiken. Dit is met EeSoffit geen probleem.
 • Met EeSoffit verkrijgt u de juiste vorm met een perfect vlakke ondergrond
 • EeSoffit geeft een harde toplaag, welke prima schoon te maken is
 • Oppervlak is sterk en stabiel en zal niet worden beïnvloed door eventuele vervorming. EeSoffit scheurt dus niet, zoals bij andere opties wel gebeurt (bijv. stucwerk)
 • EeSoffit is makkelijker en sneller te realiseren dan andere afwerkingen. Ook zijn er geen metalen knooppunten meer nodig zoals bij stucwerk
 • EeSoffit heeft een verhoogde sterkte, welke nauwelijks kan beschadigen
 • Het oppervlak van EeSoffit is geschikt voor coating met speciale verf 2K (Hoogglans), welke een hoge weerstand geeft tegen krassen. Deze weerstand tegen krassen is bij stucwerk veel minder groot, vanwege de zachtere stucwerk basis
 • De luxe uitstraling door middel van de spiegeleffect optie (hoogglans) is niet te bereiken met andere afwerk opties
 • EeSoffit is aantrekkelijk in prijs
 • Garantie van 10 jaar
 • Kortom, met EeSoffit heeft u geen stucwerk meer nodig. Weg met de smeerboel!

Wilt u meer weten over onze nieuwste uitvinding? Binnenkort is er op afspraak een model met EeSoffit in onze studio te bekijken. Tot die tijd kunnen onze adviseurs u telefonisch of tijdens een vrijblijvend adviesgesprek meer vertellen over de mogelijkheden.