Glazen balustrades met notenhouten trapleuningen, langs een wenteltrap met natuurstenen treden voor een wit gestuukte muur.
Een wenteltrap langs glazen balustrades en een muur met wandverlichting. Bovenaan de trap ligt een parketvloer.
Een open glazen steektrap op een marmeren vloer in een hal met houten balken en een plantenpot.

TransParancy: Ervaar de finesse van glazen balustrades

Stijlvol, elegant, een optimaal gevoel van vrijheid. Glas biedt u volop mogelijkheden, die prachtig samenkomen binnen de TransParancy balustrades van EeStairs. Kies voor de veelzijdigheid van glas en met EeStairs geeft u finesse aan elke omgeving!

Het zijn de kleinste details die zorgen voor het mooiste resultaat. Daar weet u als architect alles van. Een perfecte afwerking, stijlvolle elementen: met finesse komt een ruimte pas écht tot leven. EeStairs maakt echt werk van die waardevolle toevoegingen. We doorzien waar een ruimte om vraagt, en gaan met u op zoek naar de mooiste oplossing.

Gaat het u om een gevoel van ruimte, van transparantie? Dan bieden onze glazen balustrades u een stijlvol resultaat, geschikt voor vrijwel elke omgeving.

Versterk het gevoel van ruimte

De TransParancy balustrades van EeStairs zijn er in meerdere modellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de TransParancy 1-01 en 1-02? Deze balustrades zijn vrij van balusters, wat het gevoel van ruimte versterkt. Bovendien kunt u op de TransParancy 1-01 en 1-02 het gepatenteerde TransParancy Vista systeem toepassen, wat ervoor zorgt dat u niet hoeft te besparen met eenvoudige spijlenhekwerken. Een ideale oplossing wanneer het gaat om grotere aantallen balustrades.

Met glas brengt u elke omgeving tot leven

De glazen balustrades van EeStairs zijn flexibel in maatvoering, en toe te passen op vrijwel alle vides en trappen. EeStairs geeft finesse aan deze glazen balustrades door middel van hoogwaardige detaillering, die tot uiting komt in de kwaliteit van de afwerking en de manier van bevestigen. Bovendien weten we het glas prachtig te combineren met materialen zoals hout, staal en RVS. Dat geldt bijvoorbeeld voor ons TransParancy 1-03 model, dat dankzij een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding erg populair is, maar ook voor de meer exclusieve uitvoeringen 1-05 en 1-06.

Uw partner, ook voor de ontwerpfase

Ontwerp, wensen en uitvoering dienen zo goed mogelijk op elkaar aan te sluiten. EeStairs biedt u daarom oplossingen voor uiteenlopende projecten. We denken met u mee, ook tijdens de ontwerpfase. Bent u op zoek naar een uniek product? Dan sluit een Custom uitvoering hier perfect op aan. Gaat het u eerder om een standaard uitvoering, bijvoorbeeld bij grotere aantallen, dan biedt een goedkoper Standard Design u volop mogelijkheden.

Met de TransParancy balustrades van EeStairs kunt u alle kanten uit. Bovendien zorgen we ervoor dat de veiligheid van de balustrades op geen enkel onderdeel te wensen overlaat. Wanneer kan EeStairs met uw idee aan de slag?

Vraag hier vrijblijvend onze nieuwe brochure over glazen balustrades aan of bezoek de website van EeStairs voor meer informatie over de TransParancy modellen. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen: nl@eestairs.com of +31 342-405700