EeStairs Trappenfabriek

Sinds de oprichting in 2000 heeft trappenfabriek EeStairs een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van constructiebedrijf naar een gerenommeerde, ambitieuze en innovatieve trappenfabrikant. EeStairs begon kleinschalig, maar is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die zich kenmerkt door de slogan: ‘Exponent of Exellence’.

Trappenfabriek EeStairs heeft zichzelf als doel gesteld om te behoren tot de wereldtop van trappenfabrikanten. De realisatie van dit hoge ambitieniveau kan alleen worden bereikt wanneer er als een hecht team wordt gewerkt, je altijd open staat voor vernieuwing en je het schijnbaar onmogelijke weet te realiseren.

EeStairs werkt met passie, waarbij alles draait om professionaliteit. Dat is de basis van het succes dat zo kenmerkend is voor de EeStairs manier van werken. Trappenfabriek EeStairs is grensverleggend in haar werk en probeert van ieder project een kunstwerk te maken. Maar ook in de meest letterlijke zin verlegt EeStairs haar grenzen. Met vestigingen en partners over de hele wereld, wordt EeStairs steeds nadrukkelijker op de internationale kaart gezet.