Een zwart-witfoto van Dianne Davelaar, office assistant van de directie en het management van EeStairs.

Wij stellen u voor aan

Office assistant Dianne Davelaar. Als office assistant ontzorgt zij directie en management, maar staat zij ook klaar voor alle medewerkers. Dianne werkt bij EeStairs sinds augustus 2010.

Binnen EeStairs zijn verschillende afdelingen specifiek bezig zijn met hun eigen specialiteit: het verkopen, ontwerpen, produceren of monteren van trappen. Dianne houdt zich echter bezig met de algemene zaken hieromheen. Allereerst is zij het visitekaartje van het bedrijf: zij verwelkomt op bezoek komende klanten en beantwoord de telefoon. Verder zijn er een hoop administratieve zaken die zij ondersteunt, zoals het inboeken van de uren, het verzorgen van ingaande en uitgaande post en het invoeren van contacten, projecten en facturen in ons systeem. Dianne vertelt over de gang van zaken: “Ik ben er voor iedereen en heb dan ook veel contact met collega’s. Dit gebeurt vaak per telefoon of email, maar men loopt ook vaak even langs om iets te vragen of af te geven. Als ik iets voor een ander kan doen, probeer ik dat zo snel mogelijk op te pakken. Daar ben ik immers voor”.

Dianne heeft na de middelbare school (havo) de opleiding voor directie secretaresse/management assistent gevolgd bij Schoevers. Tijdens het afronden van deze opleidingen was zij al een beetje aan het zoeken naar een leuke baan. Via een advertentie in de krant is zij bij EeStairs terecht gekomen.

Dianne vertelt enthousiast over haar werkzaamheden: “Mijn werk is interessant, omdat het naast de vaste werkzaamheden ook afwisselend is en ik veel contact heb met collega’s en klanten. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik leuk. Daarnaast is EeStairs een ambitieus bedrijf dat constant bezig is met het maken van mooie producten. We hebben een leuk team. Een paar keer per jaar hebben we een uitje of een gezellige BBQ. Op deze manier leer je je collega’s ook op een andere manier kennen.

In Dianne heeft EeStairs een sociale, hard werkende en gedreven medewerker: “Ik probeer mijn werk goed en vlot te doen en er voor iedereen te zijn. Echter moet ik er wel op letten dat ik niet te snel wil zijn en moet ik leren om mijn grenzen aan te geven. Gelukkig gaat me dit steeds beter af.

In haar vrije tijd speelt Dianne gitaar of gaat ze met vriendinnen op stap. Ook spreekt ze graag af met haar vriend Riechert. Verder houdt ze enorm van skiën en ze hoopt dan ook deze winter weer op wintersport te gaan. Dianne woont in Uddel met haar ouders en broer en zusje.