Een screenshot van de website van Stylepark, met daarop tekstkaders en foto's van zwevende en ruimtebesparende trappen.
Een screenshot van de website van Stylepark, met tekstkaders en linksboven een afbeelding van een wenteltrap.
Een screenshot van de website van online platform Stylepark, met afbeeldingen van interieurs en gebouwen.

Stylepark en EeStairs brengen design naar grotere hoogte

EeStairs is altijd op zoek naar manieren om ontwerpers en potentiele klanten wereldwijd te bereiken. Op zoek naar platforms waar nieuws, nieuwe ontwerpen en gerealiseerde projecten kunnen worden getoond. Maar waar ook ideeën, deskundigheid en kennis kunnen worden uitgewisseld en design kan worden gepresenteerd. Eerder maakte EeStairs hiervoor gebruik van Facebook en Architectenweb.

Sinds deze zomer zijn we daarnaast ook een samenwerking aangegaan met Stylepark: een toonaangevend, internationaal platform voor architectuur en design. Achtergrond voor deze samenwerking is dat EeStairs architecten en ontwerpers graag inspireert met haar ontwerpen van trappen en balustrades. En met succes. Al vele geïnteresseerde en enthousiaste bezoekers zijn via Stylepark bij EeStairs terecht gekomen.

Stylepark, dat is gevestigd in Frankfurt [DE], bemiddelt tussen producenten, architecten, planners en mensen met een interesse in design. Sinds de oprichting in 2000 heeft Stylepark zich enorm ontwikkeld en uitgebreid en heeft daarmee een diversiteit aan activiteiten op het gebied van architectuur en design. Zo is het onder andere een online platform voor design cultuur, een medium voor actuele discussies en ontwikkelingen in design, een event manager voor design-gerelateerde evenementen en een uitgever van boeken en tijdschriften.

Daarnaast werkt EeStairs ook nauw samen met Archello en Stairporn. Net als bij Stylepark is design hier de belangrijkste drijfveer. Neem een kijkje op de websites van deze drie interessante platforms en laat u inspireren. Voor Stylepark is tevens een App beschikbaar.