Interieurarchitecten + EeStairs

In veel interieurs is de trap het esthetische en functionele middelpunt van de inrichting. Het is dan ook van cruciaal belang dat het ontwerp van de trap tot in de kleinste details wordt verfijnd, perfect wordt afgewerkt en met de grootste zorg wordt geïnstalleerd.

image description

Teamwork is de sleutel tot een geweldig ontwerp

Onze in-house ontwerpers, ingenieurs en softwarespecialisten werken altijd nauw samen met interieurontwerpers om hen te helpen perfect gedetailleerde en structureel veilige trapontwerpen te ontwikkelen. Wij werken even nauw samen met leveranciers en aannemers om ervoor te zorgen dat de trappen die wij maken, precies op tijd worden geleverd en geïnstalleerd.

Ook hebben wij een grote expertise op het gebied van materialen en kunnen interieurontwerpers helpen bij de keuze van de meest interessante en doeltreffende materialen voor hun trappen.

En wij produceren meer dan alleen trappen

Als internationaal leider in innovaties op het gebied van trappen, kunnen wij ook gespecialiseerde producten leveren die het interieurontwerp ondersteunen. Denk hierbij aan balkonbalustrades en schrijnwerk zoals kasten of receptiebalies. Maak een moodboard met de materialen en projecten van EeStairs om uw ideeën en ontwerpen te ontwikkelen.

Begin uw trapproject met EeStairs

Neem contact op