Veelgestelde vragen

Alle vragen worden ook beantwoord in een interview met EeStairs' Creative Director Cornelis van Vlastuin hieronder.

Kan ik een nauwkeurige kostenraming krijgen voordat ik een 1m2™ trap bestel?

U kunt de prijs berekenen met behulp van de online configurator. Klik op 'Start configuratie' bovenaan de pagina van de configurator.

Hebben 1m2™ trappen een leuning?

Ze kunnen worden geleverd met of zonder leuning. De stalen buisleuning loopt spiraalvormig omhoog rond de licht schuine middenkolom. Wij raden altijd een leuning aan omdat deze meer steun en comfort biedt, vooral aan gebruikers die niet vertrouwd zijn met ruimtebesparende trappen op krappe locaties.

Waar kan een 1m2™ trap worden geïnstalleerd?

Of hij nu wordt gebruikt als zoldertrap, als kleine wenteltrap naar een tussenverdieping of als keldertrap, de ruimtebesparende 1m2 trap kan bijna overal worden geïnstalleerd. Alle 1m2 trappen worden op maat gemaakt, en alles wat nodig is, is een trappenhuisplan van ongeveer 1000 x 1000 mm. Het maximum aantal treden is 13.

Hoe kunnen 1m2™ trappen op maat worden gemaakt?

Er zijn opties wat betreft vorm en materiaal, wat betekent dat u uw eigen unieke trap kunt maken. U kunt de kleur, hoogte, aantal treden en breedte van de treden aanpassen. De kolom en de treden van de trap worden normaliter als één complete constructie geleverd, maar er is ook de mogelijkheid om de kolom in twee delen te leveren, voor montage ter plaatse.

Voldoen 1m2™ trappen aan de voorschriften?

De 1m2 trap kan aan de voorschriften voldoen als hij wordt gebruikt in legitieme situaties met beperkte ruimte. Hij is niet bedoeld als hoofdtrap in een woning, of voor gebruik in een commerciële of openbare ruimte. De verkoopadviseurs van EeStairs geven u advies met betrekking tot uw specifieke omstandigheden.

image description

Configureer uw 1m2™

Configureren