Senior installer Henry Kok in een zwart poloshirt met print, voor een glazen trap met glazen balustrade.

Wij stellen u voor aan:

Senior installer Henry Kok. Als een van de senior installers installeert hij alles wat bij trappenspecialist EeStairs de werkplaats uitgaat, zoals onder andere trappen, balustrades en vides. Henry werkt bij EeStairs sinds december 2007.

Nadat projecten bij EeStairs in opdracht zijn gekomen, worden de trappen, balustrades en vides van die betreffende projecten door EeStairs uitgetekend en geproduceerd. Na de productie kunnen deze op locatie worden geplaatst. Dit gebeurt door professionele en gemotiveerde installers die bij trappenspecialist EeStairs in dienst zijn, waaronder Henry. Henry vertelt over de gang van zaken: “Je komt op de bouw als een team en als de klus erop zit ga je ook weer als een team weer weg. In principe heb je altijd dezelfde collega mee op de bus. Soms, als het beter uitkomt, wordt er gewisseld, maar meestal werk je met dezelfde collega. Zo leer je elkaar beter kennen: dat werkt sneller en makkelijker”.

Henry heeft na de middelbare school verscheidene vakdiploma’s gehaald, zoals die voor constructie bankwerker en plaatwerker. Daarna heeft hij, voordat hij bij EeStairs kwam, 10 jaar bij een machine fabriek gewerkt en heeft daar de nodige technische kennis opgedaan. Uiteindelijk is Henry via een toenmalige EeStairs werknemer bij EeStairs terecht gekomen.

Henry vertelt tevreden over zijn huidige werkzaamheden: “Het werk is interessant omdat het zo afwisselend is. Je werkt met veel soorten materialen waaronder staal, glas, RVS en hout. Daarnaast is trappenspecialist EeStairs een vooruitstrevend bedrijf dat altijd in is voor nieuwe dingen. Niets is onmogelijk. Er is altijd een streven naar beter. Dat trekt mij wel.”

EeStairs heeft in Henry een serieuze en hardwerkende medewerker: “Ik hou van netjes werken. Ik denk dat ik precies ben, soms misschien te precies.” Zijn motto sluit daarnaast perfect aan bij de vooruitstrevendheid van zijn werkgever: “Probeer er altijd het beste uit te halen: ga voor 110%”.

In zijn vrije tijd gaat Henry graag motorrijden. Maar ook besteedt hij tijd aan andere interesses zoals auto’s (zowel oud als nieuw), tractor-pulling en alles waar maar techniek bij komt kijken.

Henry is getrouwd met Gerlinda en zij wonen in Barneveld. Niet lang geleden werd hun gezin uitgebreid: “Ik ben sinds zes weken de trotse papa van onze zoon Rico”.