Een houten zwevende spiltrap met RVS balustrade met knieregels en tussenbordes. Door de glazen gevel zijn parkeerplaatsen zichtbaar
Een RVS spil met gebogen houten treden en een sticker met een EeStairs logo
Een RVS balustrade met knieregels op zwevende houten treden en voor een grof gestuukte muur

Standard design: Moon trap

Na Standard Designs als de 1m2 trap, Cells Design en onze TransParancy 1-03 serie komt EeStairs met een nieuw Standard Design op de markt: de Moon Trap. Net als bij alle Standard Designs is de Moon Trap een betaalbaar bestaand design. Hiermee probeert EeStairs in te spelen op de wens van klanten om een designtrap te realiseren voor een beperkter budget.

EeStairs heeft een ruim aanbod aan bijzondere, reeds ontworpen trappen, die de uitstraling van uw woning, winkel of project naar een hoger plan tillen: Standard Designs. Of het nu gaat om een modern of een meer zakelijk interieur. Elke trap of balustrade heeft een design waarin creativiteit en functionaliteit moeiteloos samengaan. Het aanbod bestaat uit standaard ontwerpen met een aantal opties. Omdat er wordt uitgegaan van een standaard ontwerp kunnen de trappen en balustrades makkelijk, snel en daardoor goedkoper geproduceerd worden. Echter door de keuze uit een aantal opties wordt elk Standard Design een uniek product.

Nu komt EeStairs met de Moon Trap op de markt: een spiltrap met zwevende treden zonder trapboom en een hekwerk geplaatst op de treden. Met een aantal opties is het mogelijk dit Standard Design naar eigen wens verder vorm te geven. Zo kan gekozen worden voor houten of natuursteen treden in verschillende uitvoeringen en is het mogelijk om voor de spil en het hekwerk te kiezen uit toepassing in staal of RVS.

Naast standaard is het ontwerp van de Moon Trap ook innovatief: door een slimme en nieuwe manier van bevestigen is er niets van de bevestiging van de treden aan de spil te zien. De treden zijn namelijk in de spil bevestigd: aan de buitenkant van de spil zijn hierdoor geen zichtbare bevestigingsmiddelen nodig, zoals bijvoorbeeld trededragers. Op deze manier hebben we het mogelijk gemaakt om met de laatste technieken tot een praktisch en vooral ook stijlvol ontwerp te komen.