De Facebookpagina van EeStairs, met foto's van trappen, balustrades en personen. Ook heeft de pagina tekstkaders.
Een uitsnede van de pagina van Facebook, met blauw-wit logo en een invulveld voor een e-mailadres.

Volg EeStairs op Facebook!

Met ruim een half miljard gebruikers (circa 7% van de wereldbevolking) blijkt Facebook onwaarschijnlijk krachtig. Met een eigen Facebook-profiel heeft EeStairs, net als vele andere bedrijven, een goede manier gevonden om ontwerpers en potentiele klanten wereldwijd te bereiken.

Facebook creëert een platform waar EeStairs’ nieuwe ontwerpen, gerealiseerde projecten, ideeën en nieuws kunnen worden gepresenteerd en besproken. Het is een manier om direct feedback te krijgen van gelijkgestemde mensen wereldwijd die zich interesseren voor groots design. Daarnaast is het ook een plek waar ideeën, deskundigheid en kennis kunnen worden uitgewisseld. Vooral de ontmoeting en wederzijds interesse is voor EeStairs van groot belang.

De ontmoeting vindt voornamelijk plaats op de “Wall”, waar liefhebbers van trappen en design berichten achterlaten en reageren op postings van EeStairs trappen zelf. Naast uitwisseling van kennis en ideeën is het ook mogelijk om afbeeldingen van bijzondere trappen te bekijken en te plaatsen.

Een ander belangrijk punt voor EeStairs is het delen van interesses van Facebook-gebruikers onderling, waaronder bijvoorbeeld de interesse voor moderne trappen. Momenteel hebben we al ruim 9.300 fans die ons volgen via Facebook en we hopen via dit medium met nog veel meer moderne trappen liefhebbers in contact te kunnen komen. Neemt u ook een kijkje en wordt fan…