Laat u verrassen door Cells, 1m2 trap en groovEe

Kom woensdag 12 en donderdag 13 september naar Architect@Work in Ahoy Rotterdam en maak kennis met Cells, 1m2 trap en groovEe.

Cells by EeStairs®
Creativiteit en innovatie komen samen in Cells by EeStairs®. Dit artistieke balustradesysteem stelt de organische vormen in trap en balustrade centraal. Speciale wensen? Dit flexibele concept biedt alle ruimte voor maatwerk. Cells maakt van iets functioneels als een balustrade een bijzonder kunstwerk.

1M2 by EeStairs®
De 1m2 trap is een uniek ontwerp dat de kleinst mogelijke ruimte inneemt: oppervlakte en trapgat hoeven niet groter te zijn dan 1m x 1m. Deze ruimtebesparende trap is uitermate geschikt voor een vaste trap naar bijvoorbeeld zolder of kelder en een ideaal alternatief voor een vlizotrap. De 1m2 by EeStairs® is een artistieke oplossing voor een praktisch probleem.

groovEe™ by EeStairs®
groovEe is een innovatief systeem dat de toepassing van glazen balustrades op betonnen balkons voorgoed verandert. De stijlvolle balustrade van gehard glas is slim geïntegreerd in prefab beton. Met groovEe™ by EeStairs® kiest u voor snelle levering, eenvoudige montage en een esthetisch hoogwaardig product.

Architect@Work
Architectuur en innovaties ontmoeten elkaar tijdens Architect@Work, op 12 en 13 september in Ahoy Rotterdam. Een inspirerende tweedaagse beurs voor iedereen die van vernieuwing houdt. Kennismaken met de nieuwste creaties van EeStairs? Laat u verrassen bij stand 233.

Vraag hier uw gratis toegangskaart aan.