Van tekening tot indrukwekkend eindresultaat. Bij EeStairs realiseren we uw droomtrap. Als trappen professionals kunnen we het gehele bouwproces voor u verzorgen.

Tekening

Onze Design Engineers vertalen wensen en ideeën in een fascinerend ontwerp. De perfecte combinatie van functionaliteit en design. Ligt er al een ontwerp? Dan beoordelen we het graag op uitvoerbaarheid. Hoe is het gesteld met stijfheid, veiligheid, profielkeuze en materiaalkeuze? Samen met u halen we het maximale uit het ontwerp.

Bouw / montage

Bij EeStairs laten we niets aan het toeval over. Daarom houden we de realisatie van een ontwerp volledig in eigen hand: bouw, transport én montage.

Onze vakmensen produceren de houten en stalen traponderdelen in onze eigen fabriek. Kwaliteit van Nederlandse bodem. De montage van een trap is vaak een grote uitdaging, zeker in renovatiepanden. Dat vraagt om echte specialisten. Onze monteurs zijn ervaren en beschikken over mobiele kranen en alle benodigde montagemiddelen. Een geruststellende gedachte: ook de montage is bij EeStairs in vertrouwde handen.

Eindresultaat

De tekening leeft. EeStairs heeft de trap tot in de puntjes afgewerkt. Een aanwinst voor z´n omgeving. Pas als u als opdrachtgever honderd procent tevreden bent, nemen wij afscheid van de trap. Maar niet voordat we mooie foto´s hebben gemaakt!