EeStairs heeft meerdere stijlvolle trappen, leuningen en balustrades gerealiseerd in het vernieuwde Anne Frank Huis in Amsterdam.

Het Anne Frank Huis behoort tot de drukst bezochte musea van Amsterdam. Bezoekers uit de hele wereld laten zich er informeren over het leven van onderduikster Anne Frank - wereldberoemd door haar dagboek - en de jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog.

In 2016 startte een ingrijpende verbouwing, noodzakelijk omdat het museum uit zijn jasje was gegroeid. De renovatie duurde twee jaar en betrof onder meer de uitbreiding en verplaatsing van de entree en verlenging van de looproute met trappen en nieuwe ruimten. Ook de museumwinkel, het museumcafé en andere vertrekken zijn verplaatst en opnieuw ontworpen.

Grote uitdaging bij dit project was dat het museum tijdens de renovatie geopend bleef. Een alternatieve looproute leidde bezoekers langs alle bezienswaardigheden, terwijl EeStairs in opdracht van Salverda de trappen realiseerde. De toepassing van staal, hout, glas en rvs geeft de trappen een natuurlijke uitstraling, in harmonie met de rest van het sfeervolle interieur.

Eind 2018 opende koning Willem-Alexander het vernieuwde Anne Frank Huis. Mede dankzij de trappen van EeStairs - onder meer zichtbaar bij de entree en de Dagboekzaal - is de doorstroming in het museum flink verbeterd. De lange wachtrijen voor de entree zijn voorgoed verleden tijd.